Mnoge slavne ličnosti vole da se rasipaju novcem i grade masivne i nepotrebno bahate kuće dok mnogi nemaju ni krova nad glavom. Naša estrada nije imuna na ove porive i mnogo slavnih ljudi itekako troše na svoj dom ili domove, zavisi koliko ih imaju. U današnjem članku vam otkrivamo kako to funkcioniše kod jednog slavnog para na domaćoj estradi.

Saša Popović i Suzana Jovanović svoje privatne živote radije drže u tajnosti i rijetko puštaju kamere u svoju raskošnu rezidenciju na Bežanijskoj kosi. Njihov dom dizajniran je za čisti užitak, ukrašen umjetničkim i obiteljskim fotografijama, a ističe se i istaknutim klavirom.

 

Uz glavnu kuću nalazi se manja pomoćna prostorija, dok je bujni zeleni vrt pažljivo održavan, zajedno sa slikovitim puteljkom koji vodi do ulaza i prostranom terasom. I Saša i Suzana suzdržavaju se od razmetanja svojim bogatstvom. Naime, pjevačica je svojedobno otkrila da je doživjela traumatičan incident pljačke, koji pripisuje javnom razotkrivanju njihovog bogatstva. – Naše bogatstvo za nas je uvijek bilo osjetljivo pitanje. Prije nekoliko godina postali smo žrtve pljačke zbog informacija koje su procurile i još uvijek sam duboko pogođen tom kušnjom.

Luksuz i hvalisanje nam nikada nisu bili prioritet. Naše postojanje je bilo usredotočeno na ovozemaljski način života, gdje je svaki pothvat postignut vlastitim radom i odlučnošću. Suzana je u jednom ranijem razgovoru upozorila da se u odgoju djece ne govori o bogatstvu i golemim svotama novca. Osim rezidencije u Beogradu, poznati par ima i mirno utočište u Opatiji, gdje su ugostili brojne poznanike, među kojima su i Jelena i Duško.