Mnoge slavne ličnosti imaju dovoljno novca a malo vremena, pa često unajme pomoćno osoblje u kući. U loži Novaka Đokovića na ovogodišnjem Wimbledonu našla se mlada dama koja je plijenila pažnju mnogih gledajući gotovo sve njegove mečeve. U početku se nagađalo o njezinom identitetu, no kasnije se otkrilo da je bila dadilja Tari i Stefanu. Zahtjevnost uspješnih javnih osoba često poremeti njihov obiteljski život, no Novak Đoković, kojeg mnogi smatraju najvećim tenisačem svih vremena, i njegova supruga Jelena uspjeli su pronaći savršenu ravnotežu. Unatoč brojnim obvezama, odlučili su unajmiti dadilju kako bi svojoj djeci osigurali dobrobit.

Osiguravanje idealne dadilje nadilazi jednostavno posjedovanje impresivnog životopisa. Prije nego što su odabrali mladu ženu za posao, Jelena i Novak pomno su pregledali biografiju potencijalnih kandidata, temeljito ispitali preporuke bivših poslodavaca i nakon pomnog višetjednog razmišljanja otkrili savršeno rješenje.

Kako bi osigurali potpunu privatnost i održali svetost svog osobnog života, Novak i Jelena poduzeli su opsežne mjere opreza pri zapošljavanju dadilje. Prepoznajući da će dadilja imati neusporediv pristup najintimnijim poslovima njihove obitelji, zahtijevali su od nje da potpiše pravno obvezujući ugovor koji obećava povjerljivost. Ovaj ugovor služi kao zaštita, jamčeći da će intimni detalji slavnog tenisača i njegove obitelji zauvijek ostati zatvoreni u granicama njihova doma. Dadilja ni pod kojim uvjetima neće smjeti u javnost iznijeti bilo kakve privatne podatke o Novaku i njegovoj obitelji.

Dadilja kojoj je povjereno čuvanje djece Novaka Đokovića nadmašila je sva očekivanja. Iskazuje duboko poštovanje prema važnoj ulozi roditeljstva i u potpunosti prihvaća Novakovu i Jeleninu filozofiju kada je u pitanju odgoj djece. Također, dadilja posjeduje iznimne kvalitete u pedagoškom i metodičkom radu s djecom, te vlada nekoliko stranih jezika.

Paket naknade koji ona dobiva, uključujući plaću, beneficije i povlastice, doista je izvanredan. No, jednako je značajna i razina odgovornosti koja prati njezinu poziciju. Zbog Novakove uloge, on često prati obitelj Đoković na putovanjima, a povremeno preuzima brigu o djeci danonoćno.