Postoje mnoge tragedije u svijetu balkanske estrade. Tragično, proslavljeni pop pjevač Darko Radovanović prerano je preminuo 11. lipnja 2011. godine u razornom incidentu koji se dogodio u neposrednoj blizini Ostružničkog mosta. Nažalost, u istom nemilom događaju stradao je i njegov menadžer Aca Milošević. Tragični gubitak sina je nešto što njegovi roditelji nikada nisu mogli u potpunosti prihvatiti. Pjevačica Ivana Selakov nedavno je otkrila kako je i Darkov otac Vidoje nažalost otišao s ovog svijeta.

Otac teško ozlijeđenog Darka u javnosti je otvoreno priznao da se krivi za tragični gubitak sina. Izrazio je da ga je to kajanje spriječilo da si dopusti određena iskustva i užitke. Tuga ne prestaje. Nadao sam se da će se s vremenom agonija smanjiti, ali moja žena i ja budimo se i spavamo obavijeni tjeskobom. Ne možemo se pomiriti s realnošću da ga je zadesila ova tragedija. Ne govorim neobjektivno, ali Darko je bio čovjek za divljenje – rekao je Vidoje Radovanović, te dodao:

Vidoje je rekao da su Darka mnogi obožavali i uzvratili mu ljubav prema ljudima, muzici i životu. Neočekivano, kao u transu, otišao je s ovoga svijeta bez ikakvog opravdanja i grižnje savjesti. Cijela ova priča je i brutalna i naporna, ali marljivo radim na tome da vrijeme ne izbriše njegovo sjećanje. Zbog toga se zahvaljujem Kuriru i pojedincima koji su posvećeni očuvanju Darkove zaostavštine i sprečavanju da nestane u zaboravu.

Otkako je moje dijete umrlo, udubila sam se u književnost, pročitavši nevjerojatnih 65 000 stranica. Teško mi je zamisliti kako bih nastavio živjeti bez te utjehe. Čitanje je postalo oblik lijeka za moju problematičnu psihu, pružajući prijeko potreban predah od moje boli. Često se zateknem kako se preispitujem jesam li nešto pogriješio, osjećajući se kao da sam počinio neki težak prijestup, unatoč mojim iskrenim naporima da pomognem drugima. Ranije sam rado igrao šah, ali otkako mi je dijete otišlo, nisam se bavio niti jednom partijom. Dragovoljno sam se odrekao svih izvora zadovoljstva, uvjeren da sam na neki način kriv za ovu tragediju”, jadao se ožalošćeni otac, a suze su mu tekle niz lice.

Vidoje je ispričao i kako se na prilično nekonvencionalan način oprostio od sina. Tog jutra pozvan je da gostuje u jutarnjem programu i obratio se meni očekujući kritiku jer sam mu uvijek brzo ukazivao na pogreške. Međutim, tog sam ga dana iznenadio izrazivši samo pohvale; Uvjeravao sam ga da je bio izuzetno dobar. Nisam ni slutio da će to biti posljednji susret koji ću imati s njim. Ove riječi je za Kurir prepričao Darkov otac.