Televizijsku industriju potresao je iznenađujući preokret pre tri godine kada su Jovana Joksimović i Srđan Predojević napustili „Prvu” televiziju. Ovaj voljeni duo odlučio je da se raziđe, i uprkos glasinama o međusobnoj spornoj vezi, nikada nisu potvrdili bilo kakvu romantičnu vezu. Nedavno je Jovana Joksimović javno kritikovala Srđana Predojevića, dodajući spekulacije oko njihovog navodnog sukoba. Očekivalo se da će lako osigurati nova radna mjesta i da će ih kompanije rado zaposliti, ali to nije bio slučaj. Jovana se zaposlila na televiziji K1, koju je osnovao njen suprug, proslavljeni pevač Željko Joksimović, dok je Srđan uzeo dužu pauzu. Koliko je poznato od tada nisu u kontaktu.

Tokom razgovora, Jovana se osvrnula na Srđanov nedavni nastup na „Pinku“, gde su već niz godina bili suvoditelji jutarnjeg programa. Ona je istakla da se džingl koji se koristi u trenutnom programu gotovo ne razlikuje od onog koji su koristili tokom zajedničkog rada.

Promatranje Srđana Predojevića tokom njegovih ranijih dana je divno iskustvo. Međutim, moj fokus se brzo promijenio nakon što sam čuo džingl: “Nijedan dan nije potpun bez dobrog jutra!” Nekada su Jovana i Srđan bili suvoditelji emisije, a danas je to bio samo Srđan. Ipak, odsustvo njegovih kolega ne znači da bi iz naslova emisije trebalo da budu isključena imena sjajnih žena Milice i Sare koje rade uz njega. Važno je priznati da nije sam, a svoju naklonost prema njemu prenijela mu je njegova kuma kroz dirljivu priču.

Javnost je imala niz reakcija kada se Jovana Joksimović oglasila protiv Srđana Predojevića. Neki su njene riječi vidjeli kao vrijednu pouku i oblik pozitivne povratne informacije, dok su drugi imali različita mišljenja. Važno je napomenuti da je Joksimovićeva odlučila da se javno izjasni protiv Predojevića putem društvene mreže Instagram, uprkos tome što im duže vreme nije bilo u komunikaciji i što su prethodno nisu pratili jedno drugo.

Oglasi - Advertisement