Poznata pjevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške, kompozitor, uživaju u dugom i mirnom braku. Imaju sina Andreja koji se umjesto glazbene karijere poput svojih roditelja odlučio za sport, posebice tenis. Malo je poznato da Andrej nije jedino Tašketovo dijete. Jelena, Tašketova kći iz prethodnog braka, odlučila je da ne ide očevim putem. Živi u Njemačkoj gdje je završila srednju školu i udala se prije dvije godine.

Taška je izrazila oduševljenje odlukom svoje kćeri i njezine obitelji da u njemačkom gradu Karlsureu otvore etno-restoran s jelovnikom koji se sastoji od autentične domaće kuhinje. Ono što ju je posebno razveselilo je činjenica da je njezina kći upravo u tom restoranu izložila i harmoniku koju je Taška prvi put zasvirala. Jelena je od malih nogu pokazivala glazbenu sklonost, iskazujući svoj talent kako na harmonici tako i na klaviru. Unatoč tome, naposljetku je odabrala diplomu ekonomije. I Violeta i ja smo se nadali da će završiti studij i zahvalni smo što je poslušala naš savjet. Kao posvetu njezinoj kulturnoj baštini, jedan od zidova u restoranu krasi prva narodna nošnja koju je nosila prilikom izvođenja tradicionalnog folklora. Dodatno, moja harmonika služi kao još jedan ukrasni element u prostoru.

Prema Jeleninom Instagram profilu, čini se da je nedavno postala majka. Na to ukazuje prisutnost bijelog srca i ikone dječje bočice pored slova “E” na njenom profilu. Kako nedavni izvještaji otkrivaju, na dan svetog Nikole, praznik od velikog značaja za obitelj Tašket, rodila se kći gospodina Tašketa iz njegove prethodne zajednice, podarivši cijenjenom patrijarhu unuka i ispunivši ga ponosom. Dok je Jelena veći dio djetinjstva provela pod brigom majke Gordane, oca je često posjećivala u Srbiji. Čak i nakon njegove druge udaje, Jelena je nastavila održavati bliske veze s njim. Duboku vezu između Jelene i Andreja priznala je i Viki Miljković, koja je otvoreno iskazivala naklonost prema Tašketovoj kćerki.

Jelenin brat se ne može igrati s njom jer je dvostruko starija od njega; međutim, uvijek mu je na raspolaganju pomoći u školskim obvezama kada je to potrebno. Viki Miljković je u jednom intervjuu otkrila da je veoma angažovana u školskim obavezama svog sina, jer je on učenik privatne škole. Osim toga, pomaže joj Jelena, njemačka studentica koja je ujedno i Tašketova kći. Jelena je svom sinu neizostavna pomoć preko Vibera, posebno kada su u pitanju domaće zadaće. Prema riječima pjevačice, Jelena je izvanredna osoba koja odiše samopouzdanjem, uspjehom, ljubaznošću i ljubaznošću. Pjevač je na Instagramu podijelio njihove zajedničke fotografije s proslave na kojoj je bila i Tašketova kći iz prethodne zajednice.

Oglasi - Advertisement