Poznata pjevačica JelenaKarleuša  i njen supružnik  Duško Tošić već više od godinu dana vode brakorazvodni postupak, a čini se da se njihov odnos znatno pogoršao. I pored ćutanja javnosti o tome, sve se promijenilo kada je Karleuša u jednom intervjuu navela svog supruga kao najveću grešku u svom životu. Javnost Srbije, ali i regiona, juče je obaveštena o onlajn sporu Jelene Karleuše i Duška Tošića. Do svađe je došlo nakon što se Jelena u jednom intervjuu izjavila da je Duško najveća greška u njenom životu. Duško je uzvratio objavom citata na Instagramu. Uprkos Jeleninom odbijanju da pusti stvar, par je danas odlučio da ostave po strani svoje nesuglasice usred porodičnog sukoba, jer je njihovoj ćerki rođendan. U jeku haosa, Duško Tošić se potrudio da se poveže sa ćerkama.

U porodičnoj vili koja se nalazi na Dedinju, današnji dan ima veliki značaj jer Atina i Nika Tošić, naslednice, proslavljaju rođendane. Stariji od njih dvoje će napuniti 15, a mlađi 14. Uprkos svim nesuglasicama, roditelji su odlučili da ostave po strani svoje razlike i učine ovaj dan izuzetnim za svoju djecu. Atina i Nika Tošić sinoć su rođendane obilježile poklonom kakav javnost nikada ne bi ni slutila. Uprkos naporima njihovih roditelja da ih zaštite od bilo kakvih svađa i obezbede bezbrižno odrastanje, devojčice za mnoge ostaju misterija.

Samo dvadeset četiri sata ranije, Jelena Karleuša i Duško Tošić su se bavili prozivkama na društvenoj mreži Instagram. Ipak, nakratko su se pomirili i zajedno su se pojavili na proslavi nečijeg rođendana. Okupljajući se oko centralnog dela prilike, torte, stajali su sa blistavim osmesima dok su pozirali za fotografiju. Proslava je organizovana sa namjerom okupljanja najmilijih i bliskih poznanika.


Usred okupljanja gostiju uočili smo Nikoletu, Duškovu majku. Iako je poznato da izbegava javne nastupe i živi u rezidenciji porodice Tošić u Banatu, nije mogla da propusti priliku da zagrli svoje unuke. Uz to, srdačno je zagrlila svoju snaju. Fotografija na kojoj su Jelena Karleuša i gospođa Nikoleta,pokazuje da njih dvije i dalje imaju dobar odnos.