Jovana i Željko Joksimović par su koji su proslavili skladna veza i duboka privrženost jedno drugom. Svoju ljubavsu krunisai rođenjem troje djece. No, u posljednje vrijeme u javnosti se sve više čuje o pjevačevoj bivšoj supruzi Vesni. Te 1995. godine Željko i Vesna vjenčali su se i postali muž i žena. Vrijedi napomenuti da je pjevačica u vrijeme njihovog vjenčanja imala samo dvadeset tri godine.

Društvene mreže nedavno su iznijele fotografiju očaravajuće svadbene ceremonije. Mladenka Vesna odjenula je elegantnu vjenčanicu s kitnjastim ukrasima koji krase dekolte. Nasuprot tome, izgled Željka Joksimovića na fotografiji bitno odudara od njegovog trenutnog izgleda. Dok su bili moji učenici, Vesna i Željko nisu bili u ljubavnoj vezi iako su studirali na istom odjelu. No, jednog sam dana vidjela Vesnu kako prilazi Željku držeći ga za ruku i bila sam presretna znajući da su oboje bili uzorni učenici.

Pri susretu sa  Vesnom prijateljski sam je pozdravio “Zdravo, susjeda”, na što je ona pocrvenjela. Kasnije sam ih čuo kako izražavaju zajedničko uživanje u međusobnom društvu. Ubrzo nakon toga, Vesna je bila vrlo blizu useljenja kod Joksimovića. Prema riječima Milana Srećkovića, bivšeg direktora Valjevske gimnazije, na kraju su se vjenčali, a njihov zajednički život ličio je na izlazak iz bajke. Međutim, njihov brak nije potrajao. Portal CDM ranije je nagađao da bi razlog njihovog rastanka mogla biti Vesnina želja za uspješnom karijerom i ambicioznim ciljevima.

Željko se nakon razvoda preselio u Beograd, a Vesna i kćerka Mina ostale su u Valjevu. Unatoč razvodu, Joksimović je svoju bivšu suprugu jako cijenio, izražavajući joj duboko divljenje. Naglasio je važnost njihovog jedinstvenog odnosa kao roditelja, navodeći da bi svaki drugi odnos između njih bio neprimjeren. U stvarnosti, nikada nisu bili razdvojeni i nastavljaju svakodnevno komunicirati jedno s drugim, njegujući pozitivan i zdrav odnos.

Oglasi - Advertisement