Prva dama Srbije Tamara Vučić, poznata po svojoj skromnosti, rijetko se pojavljuje u javnosti. O njoj ima vrlo malo podataka, osim da se 2013. udala za Aleksandra Vučića. Rođena je u Beogradu 1981., gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje prije nego što je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti. Prema pisanju srbijanskih medija, ona je više od desetljeća zaposlenica Ministarstva vanjskih poslova Republike Srbije i aktivno sudjeluje u humanitarnim akcijama, često posjećujući događaje vezane uz to. Vrijedno je napomenuti da je odlučila ne sudjelovati ni u jednoj političkoj kampanji svog supružnika jer preferira miran i privatan život.

Proslava Dana žena u Bijelom dvoru 2016. godine bila je prvi događaj na kojem je javnost osvojila njezinim upečatljivim izgledom. Tom prilikom ugostila ju je princeza Katarina Karađorđević. Tamara je druga Vučićeva žena. Godine 2013. njihovu obitelj zadesila je teška nesreća. Tragično, samo tri dana prije očekivanog termina poroda, Tamarina djevojčica Neva preminula je zbog prestanka rada srca. Nažalost, nikakvi drugi podaci vezani uz ovu tragediju nisu izneseni u javnost.

Srbijanski predsjednik je prije braka s Tamarom Vučić bio u braku s Ksenijom Vučić, s kojom ima dvoje djece: sina Danila i kćer Milicu. Nažalost, Ksenija je preminula u siječnju prošle godine. Srbijanski predsjednik je 2017. s Tamarom dobio sina Vukana.Tamara često dijeli razne postove na Instagramu, gdje je aktivno prisutna.

Trenutačno Tamara Vučić, prva dama Srbije, prisustvuje trećem Samitu prvih dama i gospode u Kijevu, čiji je domaćin Olena Zelenska, prva dama Ukrajine. Tamara je na eventu elegantno nosila crnu haljinu koja je graciozno lebdjela, a uparila ju je s upečatljivim crvenim ružem za upotpunjenje looka. Na iznenađenje mnogih, svojim je pratiteljima odlučila upaliti kameru i ponuditi pogled iza kulisa svojih priprema za nadolazeći događaj. Od jutarnjeg obroka Tamare Vučić do njenog golog izgleda i šminkanja, dobili smo cjelovit uvid u cijeli proces. Mnoge žene doručkuju slično onome s dnevnog jelovnika Tamare Vučić. Njezin doručak sastoji se od zdjelice zobenih pahuljica, svježeg voća i šalice crne kave, čime prva dama započinje dan.

Oglasi - Advertisement