Važen za jednog od najvećih šarmera u svijetu sporta, srpski košarkaš Marko Jarić oduvijek je preferirao zgodne žene. Opsežan popis očaravajućih bivših partnerica svjedoči o njegovoj vještini u umjetnosti zavođenja. Tijekom njegovih ranih godina njegova fizička privlačnost i karizma privukli su pažnju brojnih obožavatelja, privlačeći veći interes javnosti nego njegov učinak na terenu. Marko je već bio u braku s poznatom brazilskom manekenkom Adrianom Limom, koja je tijekom njihovog braka slovila za jednu od najpoželjnijih žena na planeti. Par je bio zajedno od 2009. do 2014. godine, a zajedno imaju dvije kćeri Sijenu i Valentinu.

Na vrhuncu svoje profesije, Brazilka je započela romantičnu vezu sa srpskim stručnjakom. Mnogi su je smatrali najzgodnijom ženom na svijetu, a muškarci diljem svijeta su je željeli i idolizirali. Jariću su se divili zbog njegove sposobnosti da osvoji tako zadivljujuću figuru.Nakon pet godina braka, par je odlučio raskinuti svoju zajednicu, no nastavili su održavati srdačan odnos.Markovim šarmom poznate su mnoge ljepotice, prije i poslije Adriane. Kratko je bio u ljubavnoj vezi s Adrijanom Čortan, tada poznatom manekenkom i televizijskom voditeljicom. Nakon njihovog razlaza nastavio je vezu sa Sandrom Nikolić, istaknutom članicom grupe Models. No, Nikolićeva je s njim završila i udala se za ruskog milijardera Andreja Meljničenka s kojim danas ima dvoje djece.

Romantična veza između njega i talijanske glumice Elizabeth Kanalis, koja se s vremenom zaručila za proslavljenog holivudskog glumca Georgea Clooneyja, izazvala je velik interes javnosti. U popisu lijepih žena nalazi se i Elena Rogožina, model podrijetlom iz Rusije. Tu je i Đina Li Norin, poznata po ulozi junakinje u poznatoj seriji “Čuvari plaže.

U sedmogodišnjem braku Adrijana Lima i Marko Jarić dobili su dvije kćerkice Valentinu i Sijenu. Rijetkost je vidjeti ove zadivljujuće mlade dame jer se njihovi roditelji trude pružiti im konvencionalan odgoj i zaštititi njihove osobne živote. Bivši košarkaš napravio je rijetku iznimku pohvalivši se na Instagramu prvim izletom svoje najstarije kćeri u atletske vode. Markove pratitelje oduševila je snimka Valentininog odbojkaškog treninga, jer je to sport kojim se odlučila baviti. Mlada dama posjeduje svojstvenu sportsku snagu, kao i fizičku privlačnost, što ukazuje na mogućnost buduće karijere u modelingu. S poznatom majkom kao vodičem, nije mogla imati boljeg mentora.