Tijekom izazovnog desetljeća 90-ih između Dragana Jovanovića i Branke Pujić procvjetala je romansa. Bili su dvoje zaljubljenih studenata, a ljubav je na kraju dovela do braka, iako su tada oboje bili nezaposleni. Ubrzo nakon toga otkrili su da čekaju dijete. Unatoč preprekama, Jovanović je održao san – viziju obiteljske kuće koju je zamislio radeći na filmu. Godinama kasnije uspio je taj san pretvoriti u stvarnost. Danas njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na glumačkoj sceni.

Godine 2006. TV emisija “Kao sav normalan svet” prvi put je javnosti prikazala zemunsku rezidenciju Dragana Jovanovića. Tijekom epizode, glumac je otkrio da je kupio zemljište na kojem se prije nalazilo odlagalište zbog zadivljujućeg pogleda s kojeg se pružalo.Nakon osamnaest mjeseci neumornog rada, dom Dragana Jovanovića konačno je zaživio. I Dragan i Branka marljivo su radili uz vješte majstore, a pomoć im je pružao i krug prijatelja.

Izgradnja kuće trajala je osamnaest mjeseci. Nikada ne bih razmišljao o izgradnji građevine da nisam otkrio ovu lokaciju. Kako sam surađivao na filmu s Purisom Đorđevićem, stali smo upravo na mjestu gdje je trenutno ova terasa. Dok sam čekao da se uredi scena, okrenuo sam se i izrazio želju za domom baš na ovom mjestu.

Branka je dodala da je u to vrijeme bilo i mafijaša, pa su nam pomagali čak i kumovi. Našli smo se u teškoj situaciji, iako smo nošeni krilima ljubavi. Stanovali smo u jednoj sobi u kući mojih roditelja. Dragan je bio stipendista JDP-a, a ja sam bila glumica koja je trenutno bila bez posla. No, čini se da pozitivna energija i ljubav privlače anđele i polako, ali sigurno, prilike su nam se počele pružati. Na kraju je Gagi Jovanović, smješten ovdje na Gardošu, ponudio mali dvorac za smještaj djevojaka. Bio je to najveći izazov s kojim se Dragan susreo, ispričala je ona.