Ugniježđena u raskošnoj četvrti Novog Beograda nalazi se oaza ljubavi, melodije, profinjenosti i zadovoljstva. Saša Kovačević je prije nekoliko godina stekao rezidenciju u vrhunskom kompleksu koji nudi sve pogodnosti potrebne suvremenom čovjeku. Među njegovim poznatim susjedima su Novak Đoković, Milica Pavlović, Filip Krajinović i Milica Todorović.

Proslavljeni pjevač živi s djevojkom Zoranom Tasovac i njezinom kćeri Iskrom u rezidenciji kakvu bi većina poželjela. U vezi su šest godina i Saša ne krije da želi da je podigne na viši nivo i stane pred matičara. Prebivalište je uređeno na suvremen način s velikom pažnjom posvećenom sitnicama svakog dijela. Postoji iznimna aura u svakom kutku i pukotini.


Glavno središte rezidencije je prostrani dnevni boravak, prožet osjećajem udobnosti i osvijetljen prirodnim svjetlom. Prevladavajuća shema boja je topli i primamljivi neutralni ton. Ulaskom u prostoriju pogled se odmah privuče prema povećem akvariju koji služi kao miran i živahan ukras. Osim toga, stan ima studio, koji se od milja naziva Sashinim “uredom”, gdje netaknuti bijeli klavir daje dašak elegancije i privlačnosti.


Tijekom ljetne sezone terasa je često najdraže mjesto u stanu. Na terasi je udoban namještaj u nijansama bijele i sive, staklena ograda i zadivljujući panoramski pogled na rijeku Savu, novi most i daleki “stari” Beograd. Idealno je mjesto za romantične serenade uz pratnju gitare ili za uživanje u dobrom štivu. Kupaonica je utočište za pojedince željne užitka. Unatoč tome što se radi o najmanje korištenoj prostoriji u kućanstvu, neophodno je da udovolji svim našim željama i zahtjevima. Saša je na kraju odabrao mramor kao materijal. Izvrsna tvar se smatra draguljem prikladnim za kraljevsku obitelj, sposobnom pružiti svakom okruženju dojam sofisticiranosti, profinjenosti i raskoši.

Oglasi - Advertisement