Nakon razvoda od Nikole Rađena, Ana Kokić se s djecom preselila u majčin dom na Banovom brdu. Mještani imaju samo divljenje prema proslavljenoj pjevačici. Često navrati u susjedne trgovine, djeluje prirodno i svježeg lica, a uživa u razgovoru sa ženama iz svog rodnog grada. Ana je uvijek vedre naravi, a njezine kćeri su, kažu svi koji ih poznaju, dobro odgojene.

Bez sumnje, Ana je koristila odgojne tehnike koje je naučila u obiteljskom domu. Njezina majka Branka, uz koju je jako vezana, pružala joj je nepokolebljivu potporu i vodstvo na njezinom putu. Majčina ljubav je sila bez premca. Kaže se da majka ima sposobnost učiniti sve, uvijek ima vrhunsko znanje, spremna je nesebično se žrtvovati i jedinstvena je. Kad je majka sretna, sve je dobro. Stoga je važno njegovati i voljeti svoju majku, jer ona živi za ljubav svoje djece. Pjevačica je prenijela emotivnu poruku čestitajući rođendan gospođi Branki i uz zajedničku sliku na kojoj ju je nazvala “najboljom mamom na svijetu”.


Anin odnos s ocem Stevanom, koji je bio zaposlen na tržnici, nije bio osobito blizak. Zapravo, ona i njezina sestra Maja s njim nisu razgovarale dva desetljeća. No, prije nego što je preminuo, posjetili su ga i oslobodili ga svake krivnje, pišu pojedini beogradski listovi. Intimniji izvori, pak, otkrivaju da je Stevan ovaj svijet napustio mirno, jer mu je uvijek bilo bitno da se pomiri sa kćerkama. Međutim pjevačiva nije u javnosti potvrdila da se pomirila sa ocem prije njegove smrti.

U jednom trenutku Ana je objasnila koja je to prepreka zbog koje se posrće. U trenutku njegova odlaska nisam mogla shvatiti težinu rastave od moje  majke. Zakonski su se rastali 1999. godine, usred kaosa bombardiranja. U početku smo ostali u kontaktu, ali s vremenom je naša komunikacija postala rjeđa. Kad sam shvatila da sam uvijek ja bila ta koji je inicirala kontakt sa svojim ocem, odlučila sam prekinuti svoje napore. Iako je bilo naporno, nisam ga vidjela nekoliko godina. Čak i sada, ostaje to teško iskustvo za izdržati, ali početne faze bile su puno napornije. Pitanje jesu li se pred kraj njegova života pomirili ili ne ostalo je bez odgovora.