Jedan od najpoznatijih glumaca još u Jugoslaviji j ebio Miša Janketić koji nikada svoj privatni život nije izlagao svjetlima reflektora. Prvorođeni sin Miše Janketića ima strast prema bodibildingu. Davne 1972. godine Mihailo Miša Janketić i Svjetlana Knežević razmijenili su zavjete i sklopili brak. Njihov brak bio je izuzetan dokaz ljubavi, kompatibilnosti i radosti, koja je trajala do Janketićeve smrti u maju 2019.

U ovoj skladnoj zajednici odgojeno je četvero djece. Među njima su Marko i Milica, koji su krenuli glumačkim stopama svojih roditelja. Iva je, s druge strane, razvila strast za baletom, umjetnošću kojom se i Svjetlana dugo bavila. Najstariji sin, međutim, ostaje misterija. Za razliku od svih u svetu umetnosti, Radomir Janketić nije deo njihove bliske zajednice. Trenutno ima 46 godina i, na osnovu svog Facebook profila, radi kao autor digitalnih sadržaja.

Uprkos svom odsustvu sa javnih nastupa, on je aktivno prisutan na društvenim mrežama. Preko ovog medija saznajemo da on živi u Tomaševu, Crna Gora, i da se strastveno zanima za motocikle, automobile i bodibilding. To je dodatno potkrijepljeno čestim prikazom njegove dobro razvijene muskulature na njegovim fotografijama. Miša bi 24. maja proslavio rođendan, a porodičnu fotografiju podijelio je najstariji sin na društvenim mrežama. Slika je nastala kada je porodica bila na okupu. Vrijedi napomenuti da je Miša često pohvalno govorio o njemu i ostaloj djeci. U domaćinstvu od šest osoba, samo prvorođeni sin se ne bavi glumom niti ima ikakvog interesa za to. Njegov razlog je taj što ima sigurnu poziciju policajca, profesiju koju je jednom nazvao “fantastično bezbednom”.


Svjetlana, koja ljetuje na Crnogorskom primorju, nedavno je sa Radomirom podijelila fotografiju koja dovoljno govori. Na fotografiji njih dvoje poziraju u beach baru i na brdu iznad Gospe od Škrpjela. Riječ koja prati fotografiju je jednostavno “Majkin”.