Pop senzacija Jelena Karleuša sinoć je obeležila rođendan raskošnom žurkom u njenoj vili. Proslavi je prisustvovala njena porodica, najdraži saputnici i kolege, koji su se okupili da joj ulepšaju dan i pozdrave trijumf njenog poslednjeg albuma, koji ruši sve granice. Među gostima najviše pažnje i divljenja izazvala je mlađa ćerka Jelene Karleuše, šarmantna Nika. Međutim mnogi su primjetili da Jelenin suprug Duško Tošić nije bio prisutan.

Proteklih dana svjedočili smo iz prve ruke koliki je Nikino divljenje prema majci i nepokolebljivoj podršci koju joj pruža. Sasvim je moguće da će Nika jednog dana odlučiti da nastavi karijeru sličnu majčinoj i postigne sličan nivo uspjeha i popularnosti. Na osnovu slika snimljenih tokom gala proslave, moglo bi se zaključiti da je događaj bio divan. Posebno se istakla ćerka Jelene Karleuše, koja se zaista lepo provela, o čemu svedoči njen stalni osmeh.


Karizmatična energija djevojke bila je zarazna, nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Cijelo veče je zadržala pozitivan stav, upuštala se u razgovor sa svima i rado se fotografirala. Mnogi su se složili da je ona bila u centru pažnje i da je izazvala divljenje svih. Kako se kaže, “krv je gušća od vode” i bilo je jasno da je bila predmet velikog divljenja i pažnje.

Nika, prava sjajna zvijezda, još jednom je dokazala da joj svijet slavnih nije stranac. Budući da je tome bila izložena od djetinjstva, stekla je istančan smisao za navigaciju u ovoj industriji. Sada kada je punoljetna, njen izuzetan smisao za modu također dolazi u prvi plan i ne može se zanemariti. Ćerka Jelene Karleuše, Jelena Karleuša, sinoć je pokazala besprekornu fuziju mode, dodataka, šminke i frizure. Njen izgled je bio primeren uzrastu i savremen, zbog čega je postala izvor inspiracije za mnoge devojke svojih godina. Nije iznenađenje da je njen imidž dobro prihvaćen s obzirom na način na koji se predstavlja.