Jovana i Željko Joksimović važe za par nevjerojatne kompatibilnosti i usklađenosti. Mnogi ih smatraju jednim od najidealnijih bračnih parova na javnoj sceni u Srbiji. Kako se bliži kraj ljetne sezone, Jovana i Željko Joksimović odlučili su iskoristiti preostale tople dane u kolovozu kako bi se prepustili prijeko potrebnom odmoru. Svrha njihova bijega bila je dvojaka: revitalizirati svoje zalihe energije u pripremi za buduće poslovne aktivnosti i opustiti se od dugotrajnog stresa.

 

Poznati par uspio je pronaći malo vremena za sebe, prepuštajući se mirnoj atmosferi uz more, opuštajući se na osunčanim pješčanim obalama i večerajući u slabo osvijetljenim restoranima.Potpunu privrženost Jovane i Željka Joksimovića jedno drugom jasno pokazuju fotografije koje dijele. Slike prikazuju zaljubljeni par kao da im je prvi dan zajedno. Simpatična voditeljka je ove fotografije podijelila na “Instagramu”, a naišle su na mnoštvo lijepih riječi njenih pratilaca.


Ne samo da su Jovana i Željko Joksimović pokazali kontinuirani sklad i ljubav u svojoj dugogodišnjoj vezi, već je evidentno i da im ovaj odmor donosi neizmjerno zadovoljstvo, kako duhovno tako i fizičko. Zamamnim osmijesima, osunčanom kožom i profinjenim držanjem, Jovana i njen partner nedvojbeno su plijenili pažnju okoline. Rijetki bi promatrači mogli pogoditi da je Jovana u pedesetima, a njezin partner u šezdesetima, s obzirom na njihov mladenački izgled i gracioznost.

Konsenzus među njihovim poznanicima i simpatizerima je jednoglasan, što dokazuje bezbroj komplimenata koje su primili na raznim platformama društvenih medija. Među laskavim primjedbama su fraze poput “Posjedujete urođenu ljepotu”, “Vas dvoje ste nevjerojatno privlačan par”, “Hollywood nema šanse u usporedbi s vama” i “Kako vrijeme prolazi, vaš fizički izgled postaje još zapanjujuće. Brak i vezu Jovane i Željka Joksimovića obožavaju brojni pojedinci, a služi kao uzor parovima posvuda.