Pjevačica Jelena Karleuša u poslednje vreme pravi veliku gužvu. Nakon 11 godina pauze, obradovala je svoje fanove novim albumom koji je već postigao izuzetan uspjeh. Osim toga, juče je obilježila njen 45. rođendan, a ona je tu priliku obilježila okupljanjem porodice, prijatelja i poznanika na proslavi.

Na raskošnom slavlju izostao je jedan važani gost, njen zakoniti suprug, što je potaknulo spekulacije o njegovom boravištu i aktivnostima. Ljudi su bili ostavljeni da se pitaju da li mu je uopšte upućen poziv, i ako jeste, šta ga je sprečilo da prisustvuje glamuroznom događaju koji je proslavio Jelenina dostignuća i uspehe kao majke. Zbog njegovog odsustva u javnosti, teško ga je locirati. Jedini dostupan izvor za ažuriranja o njegovoj lokaciji je njegov “Instagram” račun. Preko ove platforme pretežno dijeli objave koje se odnose na njegov rad.

Dakle, može se zaključiti da se bavi poduzetništvom i da često putuje, što bi moglo biti objašnjenje njegovog nedolaska na Karleušinu manifestaciju. Najnovija fotografija Duška Tošića, koja je objavljena na društvenim mrežama, ilustruje da se povremeno druži sa izuzetno atraktivnim krugom ljudi. Folk pevačica Dragana Mirković nedavno je na društvenim mrežama podelila fotografiju koju je popratila opisom slučajnog susreta sa dragim prijateljima. Prema njenoj izjavi, putevi su im se neočekivano ukrstili, a susret je bio ispunjen radošću i pozitivnošću.

Snimanje i naknadno objavljivanje ovog trenutka bio je srdačan gest muzičke zvezde, koja fudbalskog menadžera veoma ceni i sa njim i Jelenom deli dugogodišnje prijateljstvo. Zbog toga je slika na kojoj se nalaze Duško Tošić i muzička zvijezda pobrala brojne pozitivne komentare. Sigurno se ni Jelena ne ljuti jer joj je Dragana dobra prijateljica.