Katarina Grujić, poznata pjeva;ica, otvoreno izražava oduševljenje životom sa suprugom Markom Gobeljićem i njihovom kćeri Katjom. Oboje roditeljstvo smatraju izvorom neizmjerne radosti, a slobodno vrijeme koriste kako bi se što više posvetili svom djetetu. Na svom Instagram profilu često dijeli slike iz njihovog obiteljskog života koje su dirljive i zadivljujuće za sve koji ih pogledaju.

Iako briljiraju svaki u svojoj karijeri, Kaća ne zanemaruje svoju pjevačku profesiju, a Marko je okupiran brojnim klupskim obvezama. Ipak, svaku pomoć kod kćeri Katje uvijek cijene, a roditelji su brzi u pomoći i oduševljeni šarmom svoje unuke. Popularna glazbenica često je isticala skladnu prirodu svojih veza. U nedavnom intervjuu otkrila je i da njezini roditelji gaje duboku naklonost prema svom zetu, au šali je dodala da su dosljedno na njegovoj strani. Slično tome, nedavna objava Katarine Grujić potvrđuje da i njezina tazbina s njom ima pozitivan odnos.

Markov otac Vlado nedavno je obilježio njegov rođendan, što je bio povoljan trenutak da pjevačica podijeli objavu na “Instagramu”. Ovaj post poslužio je kao uvjerljiva potvrda njezinih prethodnih izjava, jer se čini da njezine riječi zvuče istinito na temelju svih dostupnih dokaza.

Za uspomenu na rođendan svog svekra, Katarina Grujić podijelila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj oboje izgledaju vrlo sretno. Slika je poslužila kao rođendanska čestitka i prenijela njezine iskrene želje za njegovu dobrobit. Dodatno, prenosila je i poruku obiteljske solidarnosti i uspješne dinamike. Nedvojbeno je gospodin Gobeljić morao biti zahvalan na dobroj Kaćinoj gesti jer je time iskazivala njezinu duboku naklonost prema njemu. Jako je lijepo vidjeti ovako složnu porodicu.