Od raspada Jugoslavije nijedan predsjednik Srbije nije bio toliko kontroverzan kao Aleksandar Vučić. Iako je stekao potporu starijih građana, njegova je politika naišla na protivljenje mlađih generacija. Vučić je naišao na kritike sa svih strana, a optuživan je i za manipulaciju nedavnim izborima u Srbiji kako bi produžio svoj predsjednički mandat pod strankom SNS.

Bez obzira na osobna mišljenja, nepobitna je istina da ovaj čovjek ima talenta za medijski menadžment i prisutnost u svim sferama. Nedavno je privukao pozornost svojim kreativnim, ali pomalo šašavim videima, u kojima iskače iz hladnjaka kako bi nagovorio ljude da glasaju za njega. Iako je ova reklama bezbrižna, čini se da je učinkovita. Kao i obitelj svakog političara, i njegova je obitelj često na meti medijske i javne pozornosti, pa se nastoje držati po strani. Vučićeva sadašnja supruga Tamara Vučić također je poznata javnosti  građanima, no javne nastupe radije izbjegava.

Uz punu svijest o negativnom ispitivanju koje dolazi s profesijom njezina supruga, ona se svjesno trudi distancirati od nje. Trenutno je zaposlena kao savjetnica u Ministarstvu i aktivno sudjeluje u inicijativama za pomoć marginaliziranim populacijama. Ona preferira izbjegavati pojavljivanje u programima ili vijestima koje se odnose na njezina supruga.

Nadaleko je poznata po svojoj elegantnoj i ekstravagantnoj odjeći koja odaje dojam sofisticiranosti i profinjenosti. Ipak, mnoge je iznenadilo kada su je ugledali odjevenu u ležernu kombinaciju traperica i sakoa. Možete sami procijeniti je li ova odjeća pristajala i u skladu s njezinim uobičajenim stilom prema slici ispod. Inače Tamara je aktivna na Instagramu i tamo često objavljuje svoje fotke.