Jedan od najpoznatijih glumaca u Srbiji je Lazar Ristovski. Dugo se nagađalo o glumčevom ljubavnom životu prije nego što je konačno potvrdio da je ponovno pronašao sreću. Glumac je u javnoj objavi podijelio fotografiju na kojoj je sa svojom novom partnericom Anicom Lazić, a sve je zainteresovalo koja je žena osvojila srce Lazara Ristovskog. Nakon što je sudjelovala u kazališnoj predstavi “Dream Team”, ponovno mu se pridružila iu televizijskoj seriji “Popadija”. Njezin angažman u filmskoj industriji uključuje i ulogu u filmu “Ruski konzul”. Osim toga, studirala je psihologiju u Padovi u Italiji.

Na temelju informacija prikupljenih s društvenih mreža može se zaključiti da je srednju i glazbenu školu završila u Beogradu. Njen Instagram profil krasi mnoštvo fotografija sa raznih putovanja, dok je samo jedna fotografija sa Lazarom sa snimanja “Tima snova” predstavljena. Vrijedi napomenuti da se Lazar Ristovski, ugledna ličnost, nedavno razveo od supruge Danice, čime je okončan njihov 42 godine dug brak. U intervjuu za magazin “Gloria” prvi put je javno progovorio o tome.

“Bez sumnje, to je bio zdraviji i istinitiji izbor poduzeti ovu akciju. U posljednje vrijeme, tračak žara, strasti i ljubavi koji su nas grijali više od četiri desetljeća nestao je iz naših pogleda, Odluku o prekidu njihove veze nije bilo lako donijeti. Možda bi bilo primjerenije da smo podigli svijest o neetičnosti žutog novinarstva. Kao dvoje izvrsnih i respektabilnih umjetnika, završili smo zajednički put, a nakon službenog razlaza krenut ćemo individualnim stazama.

Ti se putovi neizbježno mogu križati i ponovno presijecati, iako na drugačiji način. Naše razdvajanje nije bilo potaknuto prisutnošću treće strane, već prirodnim iscrpljivanjem veze između nas. Glumac je to već ranije izrazio, a nakon toga je potvrdio da je u ljubavnoj vezi s mlađom glumicom Anicom Lazić. Opis slike krasio je emotikon u obliku srca, a povratne informacije su bile neprestane.