Nikola Kojo, rođen 5. rujna 1967. u Beogradu, multitalentirani je srpski glumac, redatelj, producent i voditelj koji se smatra jednim od najdarovitijih izvođača u regiji. Glumac je još 2007. godine započeo romantičnu vezu s dvanaest godina mlađom manekenkom Aleksandrom Đurić, koja je glumila u spotu hita Zdravka Čolića “Moja draga”. U rujnu te iste godine par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u krugu svojih najbližih. Vjenčanje je obavljeno u crkvi Svetog arhanđela Gavrila, a veselje se proteglo i u Kojinom restoranu “Violeta, kućo stara”.

Sljedeće godine par je dobio svoje prvo dijete, kćerkicu Anu, nakon koje su sačuvali matične stanice iz njezine pupkovine. U rujnu 2013. par je bio blagoslovljen kćerima blizankama. Glumac je odan svojoj supruzi i kćerima, prenoseći im vrijednosti suosjećanja, oprosta i recipročnosti. Želi da odrastaju u svijetu koji je tolerantan i prihvaća, bez homofobije, ksenofobije i drugih oblika netrpeljivosti. Nema namjeru dopustiti svojim kćerima da se bave glumačkom karijerom. Ipak veliko je pitanje da li će na to moći uticati.

Glumac Nikola Kojo odlučio je napustiti užurbani i bučni gradski život za mirniji život na selu. U selu Rogača uspostavio je mirno utočište, bez meteža i galame gradskog prometa. Iako iznimno cijeni svoju privatnost i rijetko je otkriva sedmoj vlasti i široj javnosti, svojedobno je na društvenim mrežama izložio svoju rezidenciju kraj Sopota.

Konak Nikole Koje nalazi se na livadi, okruženoj poljima kukuruza i pšenice. Nalazi se na znatnoj udaljenosti od najbližeg susjeda. Prostrano zemljište ovog izvrsnog imanja može se pohvaliti bazenom, garniturama za sjedenje i trampolinom za uživanje njegova tri voljena očnjaka. U dvorištu se mogu vidjeti gospodarski objekti i košarkaško igralište koje glumac održava s velikom dozom ljubavi. U tom pothvatu partner mu je supruga Aleksandra, a oboje uživaju u mirnom i slikovitom okruženju.