Raskid braka Dajane Paunović i Zike Jakšića dugo je plijenio pažnju javnosti, posebno zbog nevoljkosti bivšeg para da daju bilo kakav uvid u razloge njihovog rastanka. Nakon razvoda, Dijanin život doživio je potpunu transformaciju. Dala je ostavku na mjesto uprave i osnovala humanitarnu zakladu na svoje ime. Također, bila je članica Savjeta za ravnopravnost spolova Grada Beograda. Nakon razvoda, imala je i sreću da ponovno pronađe ljubav. S partnerom je u vezi već više od šest godina, a njihov identitet radije čuva u tajnosti.

Prošlost se znatno razlikovala od sadašnje situacije. Tijekom svog početnog pothvata u sferu pjevanja, susrela se sa Žikom Jakšićem, pojedincem koji je radio i kao glazbenik i producent, a bio je 24 godine stariji od nje. Za to vrijeme dobili su sina po imenu Dušan i činilo se da razvijaju ljubavnu vezu. Međutim, njihova se veza na kraju raspala, a razlaz je bio tih  nikada se nije saznalo zbog čega su se razveli.Javnost je, u svojoj znatiželji, mogla samo nagađati o uzroku raspada braka. Tek nakon pet godina Žika je otkrio istinu: on je bio taj koji je inicirao kraj braka. Poznati voditelj objasnio je i zašto.

Odluka o prekidu braka nikada nije laka i ne treba je olako donijeti. Muškarac bi uvijek trebao nastojati spasiti svoj brak, ali kada svi pokušaji propadnu, trebao bi ga prekinuti i pokušati umanjiti prouzročenu štetu. Iz mog osobnog iskustva, nakon što sam shvatila da moji brakovi više nisu ispunjeni, odlučila sam ih prekinuti. Iako ne želim opravdavati svoje postupke, čvrsto vjerujem da je to bila najbolja odluka za sve uključene. Važno je napomenuti da sam s obje svoje bivše supruge zadržao pozitivne odnose i uspjeli smo riješiti probleme na civiliziran način. Kao rezultat toga, nemam se namjeru ponovno ženiti jer se osjećam ograničeno u braku.

Iz prijašnjeg braka Žika ima sina Andriju koji trenutno sa suprugom živi u obiteljskoj kući na Bežanijkoj kosi. Žika je ushićen kada vidi kako je njegovo najstarije dijete zadovoljno i zadovoljnim svojim životom, a zbog toga mu je srce ispunjeno radošću.