Marko Đoković već godinama živi u španjolskoj Marbelli. On je mlađi brat  najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića a svojevremeno se i sam bavio tenisom ali se  u međuvremenu se profesionalno povukao iz sporta. No, Marko je i dalje vezan uz “bijeli sport” jer je trenutno zaposlen u tamošnjoj teniskoj akademiji. Zajedno sa svojom djevojkom Letisijom Tesari uživa u životu u pitoresknom španjolskom gradu. Nedavno su i Novak i Jelena kupili kuću u istom gradu.

Par je prilično privatan i nedokučiv, što otežava njihovo lociranje. Za obiteljske događaje u Srbiji često se provlače ispod radara, pokušavajući se zadržati po strani. Neizmjerno cijene svoju privatnost, čuvaju je kao da su oči u njihovim glavama. Očito je da njihova ljubav ni nakon više godina zajedničkog života nije jenjavala, jer je ostala jednako jaka i žarka kao i pri prvom susretu.


Unatoč tome što nemaju djece, njihovi životi su daleko od dosadnih budući da imaju dva krznena prijatelja koji im prave društvo. Na društvenim mrežama često izlažu svoje voljene ljubimce, bilježeći trenutke kako se ušuškaju među plišanim jastucima na sofi u dnevnoj sobi ili čak nose sportske ID oznake umjesto tradicionalnih ogrlica.


Marko Đoković i njegova partnerica, modna dizajnerica iz Brazila, žive u skromnom domu što sugerira da se njihova definicija luksuza razlikuje od konvencionalnog poimanja Namještaj je dizajniran s praktičnošću i jednostavnošću, prilagođen potrebama suvremenog društva. Njegova moderna estetika naglašena je neutralnim bojama koje nadopunjuju svaki ambijent Police u dnevnom boravku trenutno su pune knjiga, zajedno s zbirkom umjetničkih slika, polaroidnim fotoaparatom i zajedničkom fotografijom. Ove cijenjene stvari donose osjećaj radosti u prostor.