Gordana Zdravković, supruga poznatog muzičara Toma Zdravkovića, koji je ostavio neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni, i dalje je ličnost od velikog interesovanja. Ona je nedavno učestvovala u otkrivanju njegovog spomenika u Skadarliji, odajući mu počast na 32. godišnjicu njegove smrti obilaskom njegovog počivališta na Centralnom groblju. Tokom ove posjete otkrila je nešto što je mnoge ostavilo u nevjerici.

Jedna od izjava udovice pokojnog Toma Zdravkovića bila je i da se osjeća prevareno, te da nikada nije dobila nikakvu odštetu od nadaleko hvaljenog filma o njenom mužu. Da podsjetimo Dragan Bjelogrlić je prije dvije godine režirao film Toma koji je postigao veliki uspjeh u regiji.  Nadalje, otvoreno je priznala da se osjeća iznevjereno od strane nekoliko osoba uključenih u projekat, uključujući Acu Pejovića. Pejović, koji je glasom podržao Milana Marića u portretiranju legendarnog pjevača, bio je jedan od ljudi koji nisu ispunili njena očekivanja.

Goca Zdravković je u intervjuu za televiziju Hype izrazila razočaranje nedolaskom Ace Pejovića na otkrivanje spomenika. Nadala se da će se pojaviti, ali je on oduvek tvrdio da je njegova karijera posledica saradnje sa Tomom “Jelenom”. Goca ga je lično pozvala na događaj, ali on, nažalost, nije prisustvovao. Takođe je napomenula da se niko od ostalih nije pojavio i da više nemaju potrebu da učestvuju u ovakvim događajima.

Inače pjevač je 1972. godine u radničkoj porodici u Prijepolju, preci Aleksandra Ace Pejovića su porijeklom iz naselja Rijeka Crnojevića kod Cetinja. Zajedno sa starijim bratom Predragom i mlađim Radojicom, Aco je mnoge ljetne dane proveo uz rijeku Lim u svom rodnom mjestu. Međutim, njegova strast za muzikom navela ga je da sa 15 godina nastavi školovanje u Podgorici. Nakon toga je neko vrijeme proveo u Francuskoj prije nego se vratio u Jugoslaviju na odsluženje vojnog roka. Aco je počeo da redovno nastupa po prijepoljskim kafanama 1991. godine, gde je upoznao Biljanu Koković. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju, a Aco je Biljanu zaprosio tek sedam dana kasnije tako što ju je posle maturske večeri odveo svojoj kući. Uprkos Biljaninoj akademskoj izvrsnosti i planovima njenih roditelja za njeno buduće obrazovanje, teško im je bilo da prihvate nameru para da se venčaju.