Ona je jedna od najpoznatijih glumica u Srbiji koja je nedavno otišla u zasluženu penziju i sada uživa u odmoru. Kupaći kostimi Ljiljane Blagojević usklađeni su sa najnovijim modnim trendovima.Jedan od Ljiljinih omiljenih hobija su, kako je navela, putovanja.Imati blisku grupu od pet ili šest prijatelja s kojima može podijeliti svoje strasti je nešto za što sebe smatra srećnom. U trenutku kada shvati da u bliskoj budućnosti neće imati nikakvih obaveza vezanih za posao, počinje planirati svoje sljedeće uzbudljivo iskustvo.

Kako se letnja sezona bliži kraju, Ljilja je odlučila da se sa obale ne vraća u Beograd.Na svom Instagram nalogu često objavljuje fotografije mesta koja posećuje tokom leta. U jednoj zapaženoj objavi pojavio se kupaći kostim Ljiljane Blagojević, koji je privukao pažnju na raznim društvenim mrežama.

Glumičina odjeća za plažu naišla je na široko odobravanje, jer je bilo vrlo malo negativnih primjedbi koje su se mogle naći u dijelu komentara na fotografijama koje je velikodušno podijelila s javnošću. Svima je bilo evidentno da joj je osunčana koža dala mlađi i zadovoljniji izgled. Ljilja je ranije bila sklona da na plaži nosi crni kupaći kostim sa motom “crno da se uklopi”. Međutim, ove godine je napravila hrabar korak odabirom malo svjetlijeg dizajna. Na fotografiji su samo naramenice, ali se može zaključiti da je kupaći kostim prvenstveno roze sa zamršenim akcentima crvene i zlatne.

Javnost je znatiželjna kakva je reakcija supruga Siniše Kovačevića na novostečenu slobodu njegove supruge na društvenoj mreži Instagram. Ipak, izvesno je da joj svesrdno podržavaju ćerka Kalina i unuke Miona i Anika. Uprkos dubokoj čežnji za bakinim prisustvom, unuci se tješe njenom srećom i željno je podržavaju kad god izrazi želju da putuje. Njihova baka, koja je veoma ponosna na svoju porodicu, uvek uspeva da nađe vremena za njih. Ona ih prima u svoj dom koji se nalazi u srcu grada i prenosi im svoju mudrost. Osim toga, počasti ih i pozorištem, čime jača njihovu porodičnu vezu.