Prema izjavi bivšeg sportaša Peđe Mijatovića, njegova supruga posjeduje sve kvalitete koje svaki muškarac može poželjeti. Prije više od dvadeset godina poznati nogometaš raskinuo je brak s Elenom Karaman. Aneta, prije Milićević, sada Mijatović, zarobila je srce ovog igrača. Nakon upoznavanja u Kotoru, sportaš i njegova druga supruga jedno su vrijeme bili u vezi na daljinu. Na kraju su donijeli odluku da se službeno obavežu jedno drugom i priznaju svoju vječnu ljubav.

 

Godine 2000. izrekli su ključnu riječ “da”, a nedugo potom dobili su tri kćeri: Nađu, Ninu i Lolu. Supruga Peđe Mijatovića ostala mu je nepokolebljivo vjerna u njegovim najtežim trenucima. Njegove sinove Luku i Andreja, rođene iz prethodnog braka s Elenom, zagrlila je kao svoje. Nadalje, kada je nogometaševo mlađe dijete preminulo, postala je njegova najveća zagovornica. Pomogla mu je da lakše podnese bol gubitka dijeteta.

Peđa je izrazio divljenje svojoj supruzi, opisavši je kao kompletno, lijepo i izvrsno biće. Pohvalio je njezinu snagu, hrabrost i inteligenciju, istaknuvši da ga uvijek vodi u pravom smjeru i pomaže mu da donosi informirane odluke. Peđa je također izrazio zahvalnost svojoj supruzi na bezuvjetnom prihvaćanju njega, mana i svega, kao i što se s puno ljubavi brine za njegovog bolesnog sina, tretirajući ga kao svog. Peđa je odnedavno nerazdvojan sa suprugom, bez nje rijetko kad ide.

Sinoć, tijekom rođendanske proslave 18. godine kćeri glazbenika Ace Pejovića, upravo je žena bila ta koja mu je pružila društvo i prijateljstvo. Kako bi proslavio punoljetstvo svoje drage Ive, pjevač je priredio zabavu u jednom prijestolničkom hotelu. Događaju su prisustvovali Peđa i Aneta, usklađeno i otmjeno odjeveni, kako i priliči mjestu i prigodi. Njegova odjeća sastojala se od crnog odijela i bijele košulje, dok je ona bila odjevena u tamni kombinezon koji joj je naglašavao dekolte. Upravo je ovaj ansambl postao žarište brojnih modnih publikacija tijekom dana.

Oglasi - Advertisement