Žene su često svjesne da u dućanima rabljene robe mogu pronaći moderne stvari, koje čak mogu uključivati ​​dizajnerske komade po djeliću cijene. Ali kad je žena poznata na društvenim mrežama kao Silverman otišla u trgovinu rabljenom robom u Philadelphiji kupiti torbicu Coach, nije očekivala da će unutra otkriti nešto neobično. Platila je svega 6,99 dolara (oko 800 dinara), a ono što je pronašla na dnu torbe ostavilo ju je potpuno zapanjenom. Ona je sve podijelila sa svojim pratiocima.

Nakon što je otkrila da je torbica  prekrivena prljavštinom i ostacima kozmetike, počela  je pažljivo čistiti. Pregledala ju je iz svih kutova, čak ju je okrenula naopako da provjeri donju stranu. Na svoje iznenađenje, slučajno je naišla na omotnicu koja je sadržavala pismo i razne novčanice ukupne vrijednosti nevjerojatnih 300 dolara. Nakon što je zamolila gledatelje da malo pričekaju, usmjerila je kameru prema unutrašnjosti torbe.

Vrijedi napomenuti da je video prikupio gotovo 4.000.000 pregleda i više od 2.600.000 lajkova na TikToku. Nakon pregleda, činilo se da je unutrašnjost torbice zaprljana i skliska, no nova vlasnica torbice je vjerovala da se može vratiti u prvobitno stanje. Po povratku u svoje mjesto stanovanja, krenula je s temeljitim čišćenjem, čak je otišla čak i do otvaranja donjeg poklopca kako bi izvadila sve ostatke koji su se tamo nakupili. Prošla je kroz iskustvo koje ju je ostavilo zatečenom i iznenađenom onim što je otkrila. U koverti je uz novac bila i poruka.

“Moje omiljene stvari sada služe kao spremište za nasljedstvo moje djece budući da planiraju donirati moju imovinu dobrotvornoj organizaciji Goodwill nakon moje smrti. Kao majci troje djece ova odluka nije bila laka, ali sam se s njom pomirila”. Kada je otvorila kovertu, presretna je otkrila tristotinjak dolara (što je otprilike 35.000 dinara). Njezini suputnici predložili su joj da istraži i locira Martu, što je ona poslušala. Kao rezultat toga, napravila je fascinantno otkriće.Marta je poznata osoba u lokalnoj zajednici, često se javlja da daje donacije. Tijekom jedne od tih donacija Britani, zaposlenik, tvrdio je da je više puta sreo Martu. Silverman je bila ta koji je skupljao predmete koje je Marta donirala, a nakon pregleda svaki je predmet sadržavao iznos novca i poruku sličnu onoj koju je Silverman ranije otkrila. Točan broj predmeta koje je Marta donirala ostaje neizvjestan. Ipak, ona je svojim pratiteljima poručila da će ustrajati u potrazi za Martom te da joj želi da bude zdrava i živa.