Modne entuzijaste oduševila je elegancija Dijane Đoković na US Openu. Novak Đoković  je obezbedio 24. grend slem pobedu u karijeri. Pobjedom nad Danilom Medvedovim on je uspio da se dodatno udalji po broju Grend slemova od Rafaela Nadala i teško da će iko u skorije vrijeme ponoviti njegove uspjehe.  Meču je prisustvovala ne samo njegova porodica, već i brojne poznate ličnosti koje su pratile događaj.

Dok je sedela na tribinama, modni smisao Jelene Đoković privukao je pažnju ljudi izuzetnom kombinacijom odevnih predmeta. Ipak, Đokovićeva majka Dijana Đoković je bila ta koja je osvojila konačan trijumf. Žene u Đokovićevoj porodici poznate su po svom skromnom i nepretencioznom držanju, a Dijana Đoković je ponovo izazvala divljenje svojim izgledom. Njena odjeća bila je izvanredna zbog posebnog detalja.

Dijana Đoković se odlučila za klasičnu bijelu haljinu koju je ukrasila tamnom svilenom mašnom oko kragne, što je rezultiralo stajlingom koji podsjeća na kultnu britansku modu. Ovaj poseban stil besprijekorno nadopunjuje Dianin cjelokupni izgled. Vrijedi napomenuti da su meč Novaka Đokovića krasile brojne poznate ličnosti, uključujući istaknute holivudske glumce i druge poznate ličnosti iz televizijske industrije.

Jedan od izvođača u Beogradu bio je i Sting, koji je meču prisustvovao sa suprugom Trudi Stajler. Nakon pobjede, dobitnik Oscara Matthew McConaughey među prvima je čestitao teniseru. Osim toga, fotoreporteri su snimili Kylie Jenner kako gleda meč sa svojim novim partnerom, glumcem Timothéejem Chalametom. U publici su bile zapažene ličnosti kao što su Charlize Theron, Nicole Kidman i njen partner Keith Urban, Leonardo DiCaprio, model Emily Ratajkowski, te televizijska ličnost Martha Stewart.

Oglasi - Advertisement