Već više od desetljeća u središtu života Nataše i Vuka Jeremića njihova je kćerka koju vole iznad svega. Njihovi neumorni napori da dobiju potomstvo konačno su rezultirali rođenjem njihovog dragocjenog djeteta.Sofija je stigla u vrijeme političkih i medijskih preokreta, kada su se za vlast borili i političar i voditeljica. Upravo zbog te nestabilne klime oboje su j eprihvatili kao svoje utočište i cilj.

Njihovi su životi u potpunosti bili posvećeni njezinu odgoju. Svaki pojedini aspekt njezina odgoja za njih je imao golemu važnost, s posebnim naglaskom na njezino obrazovanje. Unatoč njezinoj maloj dobi od pet godina, roditelji su je odlučili naučiti više jezika i kao rezultat toga sada tečno govori i engleski i francuski. Otac djeteta oglasio se čak i na svom Instagram profilu kako bi izrazio ponos zbog jezičnih sposobnosti svoje kćeri.

Predmetni sadržaj sastojao se od fotografije autora, njegove supruge i njihovih potomaka tijekom posjeta Parizu. Dodatno, autor je uključio pisanu poruku koja je pratila sliku. Kad je moj otac počeo predavati u školi u Parizu, zatražio je pomoć moje majke i mene, budući da sam ja jedini član naše obitelji koji govori francuski.

Političar je dao suptilnu izjavu, izrazivši ponos zbog svoje buduće nasljednice koja je vrlo inteligentna mlada žena. Opće je mišljenje da će ona u dogledno vrijeme premašiti postignuća oba svoja roditelja. Posjeduje napredan um, ljubav prema učenju i nezasitnu znatiželju o svemu. Njezina sposobnost upijanja informacija slična je sposobnosti spužve. Uživa pratiti svoje roditelje na njihovim putovanjima i neprestano istražuje potrebne preduvjete za ispunjen i živahan život. Kći Nataše i Vuka Jeremića česta je tema političarevih pratitelja na društvenim mrežama. To i ne čudi, jer on često dijeli slike s njom i iskrene objave s njihovih putovanja i kućnog života.

Oglasi - Advertisement