Ena Popov debitirala je u javnosti kao natjecateljica reality showa Big Brother. Prateći vrijeme u showu, otisnula se u svijet glazbe i karijeru proširila postavši voditeljica. Može se reći da je na tom polju postigla najveći uspjeh. Simpatična Novosađanka odmah na početku zapela je za oko svojom autentičnom ljepotom i neusiljenim držanjem. Ovih dana bira život u izolaciji, njegujući trenutke provedene sa svojim najdražima. Zadovoljna je u braku i blagoslovljena je radošću podizanja dvoje djece.

Iako se možda ne pojavljuje često u medijima, snažno je prisutna na društvenim mrežama. Žene privlače njezini savjeti o ljepoti, iskreni pogledi na njezin svakodnevni život te novosti s putovanja i posla. Iz njezinih fotografija vidljivo je da graciozno stari i izgleda bolje nego ikada prije. Prošlo je više od desetljeća otkako se zaljubila u poduzetnika Nenada Čanka. Sada zajedno dijele dvije kćeri, Riju i Milu.

Ena je nekoć bila u romantičnoj vezi s Gojkom Kačarom, bivšim nogometnim reprezentativcem poznatim po impresivnom umijeću na terenu. Međutim, to je bilo prije nego što je pronašla ljubav svog života i posvetila se osnivanju obitelji. Unatoč svom talentu, Kačar je bio poznat i kao jedan od najlukavijih igrača srpskog nogometa.

Ena je bila prilično suzdržana kada je u pitanju ljubavna veza s Kačarom. Samo je spomenula da se poznaju od djetinjstva te da su i obiteljski prijatelji. Unatoč tome, dijelili su i kratku romantičnu vezu, koja je trajala otprilike devet mjeseci. Navodno se prethodno dogodio incident oko  Stanije Dobrojević, koja je u to vrijeme također hodala s Kačarom. Ona je prema pisanju medija u to vrijeme presudila Eninoj i Kačarevoj vezi.  Međutim, to je sada samo kaotično sjećanje na prošlost.