Svaki dan Mahira govori kako se žarko moli za ozdravljenje svoje kćeri, naglašavajući srceparajući izazov svjedočiti kako njezino dijete podnosi bolne posljedice bolesti.

Mahirina nepokolebljiva vjera i nada tjeraju je da upućuje svakodnevne molitve Allahu za oporavak svoje kćeri Sumeje, čak i pored naizgled neizlječive dijagnoze koju navode liječnici.

Mahira je otvoreno izrazila svoju zabrinutost, dijeleći kako osjeća zabrinutost kad god njena kći izađe van s prijateljicama, strahujući od mogućeg napada tokom njihovog putovanja.

Razina prihvaćanja i hrabrosti koju je pokazala doista je izvanredna i teško shvatljiva. Imala je vodstvo svog babe, koji je bio kao uzorna osoba, učeći je kako prihvatiti bolest kao test.

Ova mlada djevojka, koja je izrasla u hrabru osobu, odlučuje ne priznati svoje okolnosti i nikada ne bi dopustila da je definiraju.

Prihvaćanje situacije je prihvaćeno s takvom potpunom iskrenošću da se smatralo darom koji je podario voljeni Allah. Dijete je to, uprkos izazovima koje je predstavljalo, prihvatilo na sasvim uobičajen način.

Oglasi - Advertisement