Kći Marka Jarića nevjerojatno podsjeća na svog oca i fizičkim izgledom i ponašanjem. Bivši košarkaš i jedna od najljepših žena svijetamanekenka Adrijana Lima  2016. godine odlučili su se razdvojiti i prekinuti svoju vezu. Čini se da je Marko Jarić dulje vrijeme usamljen, možda i vješto prikrivajući svoj emotivni život, jer sve svoje slobodno vrijeme posvećuje kćerima Valentini i Sijeni. S druge strane, Adrijana Lima uspostavila je novu obiteljsku jedinicu s filmskim producentom Andreom Lemersom.


Prema slikama koje trenutačno dijeli na društvenim mrežama, može se zaključiti da proslavljeni košarkaš trenutno uživa na godišnjem odmoru. Za to vrijeme, čini se da u potpunosti uživa u društvu svoje ljupke minijaturne verzije Siene. Marko i njegova najmlađa kći pronalaze radost u zajedničkim trenucima, a svima je vidljivo da je djevojčica sazrela i kako vrijeme odmiče sve više sliči svom ocu. S druge strane, Valentina nevjerojatno sliči Adriani.


Jarić i Lima su se 2014. razišli su se, da bi se dvije godine kasnije razveli. Trenutačni status njihove veze ostaje nepoznat, ali je jasno da su ostali u korektnim odnosima zbog svojih kćerki. U jesen zanosna manekenka ponovno je prigrlila majčinstvo dočekavši rođenje trećeg djeteta, sina Cijana.

“Smješten između nijansi zelene i plave u spektru vidljivog svjetla, Cijan ima svoju jedinstvenu poziciju. To je sama sjena koja odražava kristalno čiste vode zadivljujućih destinacija kao što su Bora Bora i Maldivi, koji mame našu obitelj da krenemo na nezaboravna putovanja. Kao što je sudbina htjela, cijan je sada postala naša najomiljenija boja, jer krasi zadivljujuće oči našeg voljenog sina”. Adrijana je radosno podijelila taj osjećaj sa svijetom putem svoje objave na Instagramu. Dobro došaou naš živahni svijet, Cyan Lima Lemmers, napisala je ona na Instagramu.