Seka Aleksić svako malo obraduje svoje vjerne fanove fotografijom uz svoju voljenu mamu Ibrimu. Bujica komplimenata koja slijedi dokaz je zadivljujuće ljepote koju posjeduju obje žene, ostavljajući obožavatelje u nedoumici ko više blista.

Sekina duboka veza s majkom je očigledna jer joj je njezina duboka ljubav usadila neprocjenjivu lekciju o čuvanju voljene obitelji. Neizmjernu radost Seka nalazi u svom suprugu i sinovima, a svojoj majci je duboko zahvalna što se žestoko borila za nju i brata Nedžada.

S nepunih sedam godina, Seka Aleksić morala je prebroditi razvod roditelja kada ih je otac napustio, ostavljajući Ibrimu da sama brine o sinu i kćeri u Zvorniku.

“Unatoč odrastanju bez oca, moja se majka hrabro trudila zaštititi nas od osjećaja njegove odsutnosti. Neumorno je radila tri posla kako bi osigurala mog brata i mene. Zbog financijskih poteškoća nismo mogli ići u vrtić, ali srećom, naši baka i djed su uskočili da nas čuvaju.”

Odsutnost oca ostala je stalno prisutna u njenom srcu, jer se često znala izgubiti u mislima o njemu, pa čak i sanjariti u kojima bi se on neočekivano pojavio na ulazu.

S druge strane, njezina veza s ocem doživjela je transformaciju. Prije njegove smrti, našla je u srcu da mu podari oprost za sve prijestupe, zahvaljujući intervenciji svog supruga Veljka.

Seka je dala sve od sebe kako bi novčano pomogla svom bolesnom ocu i pokušala mu olakšati teret. Nažalost, preminuo je na Božić, zbog čega mu je Seka 6. januara, kao i prethodnih godina, ponovno uputila iskrene molitve i nježnosti.