Prije par dana je veselo proslavljen prvi rođendan unuke Miroslava Ilića. Ipak, bio je to gorko-slatki događaj jer sam pjevač još nije upoznao malenu Evu, kćer svog izvanbračnog sina.

Čini se da do ovog susreta možda nikada neće doći, što izaziva neizmjernu tugu. Nedavnom presudom Višeg suda u Beogradu utvrđeno je da Devin i Miroslav dijele odnos oca i sina.

Zanimljivo je da se ova odluka poklopila s nadolazećim Evinim rođendanom. Unatoč ovoj pravnoj potvrdi, pjevač i dalje oklijeva priznati ovu istinu, ostavljajući ga da razmišlja o svom sljedećem smjeru djelovanja.

S druge strane, njegova bivša partnerica odahne, jer ovo doživljava kao dugo očekivani trijumf pravde. Nakon sudske presude, Mirjana se oglasila na svom Facebook profilu kako bi izrazila zahvalnost medijima koji su bili uz nju tijekom cijelog procesa i obećali podršku u zalaganju za reformu zakona.

U nedavnoj objavi na svom profilu podijelila je sliku na kojoj je zajedno s Miroslavovom unukom Evom na kojoj je zabilježila veselu proslavu prvog rođendana djevojčice.

Mirjana je poslala poruku Devinoj Evici, dok je jedan od njezinih pratitelja ostavio komentar na fotografiju: “Bože, oči kao Miroslavove, samo da nema srce kao njegovo.”

Oglasi - Advertisement