Tijekom 1990-ih, “Moby Dick” se pojavio kao vrlo hvaljena grupa unutar lokalne glazbene scene. Pjevačica, koja je dosegla vrhunac slave tijekom svog mandata s bendom, pružila je zadivljujuće izvedbe bezvremenskih pjesama koje i danas odjekuju kod publike.

Svjesno se trudila zadržati svoju privatnost i zaštititi svoje obiteljske veze od javnog nadzora. Začudo, malo tko zna da Ana Stanić ima sestru koja je od nje mlađa čak nevjerojatnih trideset i četiri godine.

Naime, Ana je teško prihvatila novu ljubavnu vezu svog oca s trideset godina mlađom Marijom, nakon njegovog razvoda od njezine majke Slavice. Ana se borila pomiriti s očevom odlukom, osjećajući se duboko uznemireno činjenicom da je pet godina starija od svoje maćehe.

Sumnje u dugotrajnost ove veze obuzimale su je njene misli, zbog čega je često Vojkanu izražavala svoju zabrinutost. Ipak, kako je svjedočila očevoj iskrenoj ljubavi prema Mariji i saznala za njihovo skoro roditeljstvo, Anin otpor počeo je slabiti.

Njen otac je ispričao kako se činilo da je, kada su se Ana i Marija prvi put upoznale, sve išlo glatko. Međutim, činilo se da se Ana više bori s prihvaćanjem situacije nego da ima problema s njegovom ženom.

Stanić je priznao da se Ana možda neće osjećati ugodno javno razgovarati o ovoj temi te je predložio da je izravno pitate za više informacija. Unatoč tome što zbog bolesti kćeri nije mogao doći na Aninu promociju, Stanić je istaknuo kako ih veže jaka veza te se redovito druže.

Ana Stanić, u prijašnjim je intervjuima često spominjala svog brata Milana. No njezina mlađa sestra Klara, koja je tek dvije godine starija od Aninog sina Vuka, nije bila tema kojom se otvoreno pozabavila.