Svetlana Ražnatović, poznatija pod umjetničkim imenom Ceca, poznata je srpska pjevačica specijalizirana za turbo folk glazbu. Dobila je nadimak “srpska majka” i naširoko je priznata kao jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica svih vremena. Tijekom svoje karijere Ceca je uspješno izdala ukupno šesnaest studijskih albuma, prodanih u ukupno sedam milijuna primjeraka.

Ovaj izvanredan podvig učvrstio je njezin status jedne od najprodavanijih umjetnica u povijesti srpske glazbe. Cecin put je započeo u Prokuplju 14. juna 1973. godine, gde je rođena i odrasla u selu Žitorađa. U oblikovanju njenog odrastanja značajnu ulogu imali su roditelji bravar Slobodan Veličković i učiteljica Mira Veličković. Ceca ima i mlađu sestru Lidiju. Nakon završene osnovne škole posvetila se glazbenoj karijeri. Nekoliko godina kasnije, Ceca je s odličnim uspjehom završila srednju poljoprivrednu školu, označivši važnu prekretnicu na svom osobnom i profesionalnom putu.

“Srpska majka” nije bez vlastite majčinske figure, Mire Veličković, izuzetne i predane žene koja je dosljedno bila oslonac svojoj kćeri. Unatoč trajnoj slavi koja je pratila kćerkine korake tijekom nekoliko desetljeća, Mira se namjerno odlučila ostati izvan svjetla medijske pozornosti. Zbog namjerne tajnosti Cecinih roditelja, malo je saznanja o izgledu majke Cece Ražnatović. Oni koji imaju sreću da naiđu na njezinu fotografiju često ostanu zatečeni nevjerojatnom sličnošću Cece i njezine majke, koja je svoju karijeru posvetila učiteljstvu u seoskoj zajednici.

Nakon podužeg izbivanja, javnost je napokon mogla ugledati Miru na svadbi njezina unuka Veljka. Ispunjena ponosom i radošću, željno je iščekivala mogućnost da postane prabaka. Na njeno oduševljenje, Bogdana Ražnatović rodila je i dva voljena nasljednika, što je dodatno razveselilo. Cijela porodica često posjećuje Žitorađu i Cecine roditelje posebno kada su slavlja u pitanju.