Nakon što se tokom njenog novogodišnjeg nastupa u Zenici dogodio uznemirujući incident, pjevačica Marija Šerifović oglasila se na svom Instagram profilu kako bi podijelila tu vijest.

Prekid nastupa srpske pop zvijezde izazvao je neidentifikovana osoba u masi koja je odlučila da omete događaj bacanjem petardi prema bini.

Izražavajući svoje mišljenje, ona je jasno stavila do znanja da je, uprkos neobičnim okolnostima i pojedincima, njeno veče u Zenici bilo potpuno ugodno. Pored toga, izrazila je zahvalnost svima koji su prisustvovali događaju.

Marija se oprostila od svojih odanih obožavatelja uz obećanje budućeg ponovnog okupljanja. “Dok se ponovo ne sretnemo u drugom vremenu i na drugom mjestu, neka napredujemo i znajteda gajim duboku naklonost prema svakom od vas.”

Nakon što ju je neidentifikovana osoba iz mase gađala petardama, pjevačica je, podsjećamo, bila primorana da prekine nastup.

“Dame i gospodo, zbog prisustva neugodnih pojedinaca, ovaj događaj ćemo zaključiti 15 minuta ranije. Uvjeren sam da je neko u neposrednoj blizini navedenog pojedinca svjestan njegovog identiteta, stoga, ljubazno lociraj tu osobu i j**ite joj vi mater, ok?”