Mnogi pjevači koji su stekli afirmaciju nakon sudjelovanja u “Zvezdama Granda” zahvalni su što im je ovo televizijsko natjecanje omogućilo da pokažu svoje sposobnosti i unaprijede svoje vještine. Rada Manojlović smatra da nisu sve njezine odluke bile ispravne, a to dokazuje i žaljenje što nije snimila hit pjesmu koju je kasnije izvela njezina kolegica Severina. Naime, riječ je o pjesmi “Dobrodošao u klub”, koju je Saša Popović tada ocijenio nedostojnom snimanja.

U tom periodu bila je u fazi odabira numera koje će snimiti “Zvezde Granda”, a među onima koje je razmatrala bila je i Radina kompozicija. Izrazila je želju da se uključi i “Dobrodošao u klub”, no Saša se protivio toj ideji. Tijekom gostovanja u jednoj emisiji, Rada je ispričala da je otpjevala demo snimke za razne pjesme.

Tada je za izbor pjesama bio zadužen Saša Popović, ali kada je posjetio  studio, izrazio je nesklonost nekim pjesmama. Unatoč pokušajima da se dogovore, oni nisu uspjeli. Njoj se ova pjesma koju je kasnije otpjevala Severina i koja je postala veliki hit jako svidjela i bila je tužna zbog SAašine odluke. Rada je izrazila emotivnu potresenost zbog  tog incidenta, navodeći da je plakala cijeli mjesec koliko joj je bilo krivo . Ovaj događaj imao je značajan utjecaj i na Popovića.

Nakon toga, Popović je uočio pojavu novih trendova i razvoja u glazbi, zbog čega je prepustio svoju ulogu u odabiru pjesama samim takmičarima. Rada se prisjetila kako je svjedočio njezinoj reakciji na te promjene i njihov značajan utjecaj na album. Kao rezultat toga, smjernice su u međuvremenu izmijenjene.