Ona je danas jedna od najpopularnijih mladih pjevačica u Srbiji. Dok je Milica bila mala, roditelji su joj se razveli, a skrbništvo je pripalo ocu. No, on je nije mogao osigurati stabilnost , zbog čega je sa samo tri mjeseca preseljena u Srbiju. Veći dio djetinjstva odgajali su je baka Rada i djed Vladimir u malom selu Gornji Bunibrod kod Leskovca. Miličina strast prema glazbi došla je do izražaja već u mladosti te je sudjelovala na raznim natjecanjima i pjevala u zboru.

Pjevačica Milica Pavlović često je iskazivala ponos na svoj rodni grad, prigradsko naselje Gornji Bunibrod. Tu ima obiteljsku kuću i tu je provela djetinjstvo pod brigom bake i djeda. Prema fotografijama objavljenim na Instagram profilu poznate pjevačice, čini se da je došao trenutak za obnovu njihovog seoskog imanja.

Uprkos brojnim obavezama oko predstojećeg solističkog koncerta, Milica je odlučila da danas poseti rodni grad. Na Instagramu je sa svojim pratiteljima podijelila novouređenu kapiju kuće obitelji Pavlović. Pavlovićka  je napisala da je mala rezidencija na periferiji sela njen dom, te da osjeća pripadnost kad god dođe.

Osim očaravajuće kapije, fotografije otkrivaju i bijelu kuću u pozadini koja je u kontrastu s onom kakvu smo viđali na početku pjevačičine karijere. To pokazuje da se nije štedjelo u stvaranju utočišta mira i ljubavi. Već dulje vrijeme u Miličinu obiteljsku kuću nitko nije uselio. Njezini djed i baka, koji su za života bili predani poljoprivrednici, njegovali su vrt koji su zajedno obrađivali. Milica im je čak pomagala oko vrta dok se nije počela baviti glazbom. Pavlović je rođena u Švicarskoj, ali je odrasla u Bunibrodu, gdje je s tri mjeseca ostavljena baki i djedu. Unatoč tome što se udaljila od majke, Pavlović održava pozitivan odnos s ocem Dragoslavom.