Kašnjenje u braku Mirke Vasiljević i Vujadina Savića proizilazi iz glumičinog javnog priznanja da još nije spremna da se posveti ceremoniji. Mirkino oklevanje da organizuje venčanje ne proizilazi iz bilo kakvih sumnji koje bi mogla da gaji u vezi sa Vujadinovim osećanjima ili lojalnošću prema njoj. Umesto toga, to je zbog radno intenzivne prirode planiranja venčanja koja zahteva da oba partnera budu fizički prisutna u Srbiji, što nije izvodljivo s obzirom na njihov trenutni boravak u inostranstvu.

Mirka je krajem prošle godine dobila četvrto dijete i to joj je dalo do znanja da planiranje vjenčanja zahtijeva mnogo truda, sredstava i emotivnog ulaganja. Uprkos tome, ona to i dalje smatra prioritetom. Mirka Vasiljević i Vujadin Savić dijele harmoničan i ljubavni odnos, što se vidi ne samo u javnim nastupima, već iu snažnoj međusobnoj vezi. Iako to nisu ozvaničili potpisivanjem dokumenata pred svjedocima i matičarem, njihova ljubav je iskrena i trajna.

Bez sumnje, ljubav koju su dele među njima je očigledna i još jednom se pokazala kada su zajedno prisustvovali koncertu Aleksandre Prijović. Način na koji njihove oči obasjavaju jedno drugom u prisustvu govori o njihovoj naklonosti jedni prema drugima. To je dodatno učvrstila činjenica da su im se kompleti savršeno slagali – Mirka je nosila elegantnu kratku suknju, dok je Vujadin obukao elegantno sivo odijelo.

Očigledan osmeh na njihovim licima bio je jasan pokazatelj njihovog privrženog i skladnog odnosa. Pred fotoreporterom su se sklopili za ruke bez brige na svijetu, znajući da su njihova djeca u sposobnim rukama njihovih baka i djedova kod kuće. Iako se Mirka ne viđa često na javnim događajima, njeno sinoćno pojavljivanje izazvalo je značajnu medijsku pažnju. Vujadin s druge strane često izlazi u provod i vodi momački život.