Nedavni prikaz Novaka Đokovića na golf terenu je zaista bio prizor za pamćenje. Iako može izgledati neočekivano, svjetski poznati teniser učestvovao je na all-star golf turniru u Rimu. Tokom izložbe, Đoković je pokazao zadivljujuće veštine, čak i kada je držao palicu za golf. Ovaj događaj je pokazao njegovu izuzetnu svestranost kao sportiste. Mnogi su se šalili da bi i na ovom polju mogao da obara rekorde.

Nakon impresivnog prikaza na golf terenu, Novak je intervjuisan od strane PTPA organizacije u gradu Rimu, Italija. U intervjuu je izrazio iskrenu spremnost da pomogne teniserima sa nižim plasmanima. Štaviše, primećeno je da je većina gledalaca primetila neobičnu “žutu magiju” na Novakovoj ruci.

Jedno značajno partnerstvo za Đokovića je sa prestižnim švajcarskim brendom Hublot. Često rotira kroz različite satove u svojoj kolekciji, ali nedavni dodatak mnogima je zapeo za oko. Big Bang Unico Yellow Magic model je prava rijetkost sa samo 250 primjeraka. Procijenjena na 28.300 dolara, cijenjena je stvar i za kolekcionare i za entuzijaste.

Žuto keramičko kućište sata ima 42 milimetra, što ga čini odmah prepoznatljivim kao sat “žute magije”. I Novak i njegova supruga Jelena Đoković veoma cene kvalitetne satove. Jelena je viđena kako nosi sat “Audemars Piguet Royal Oak Offshore” sa 32 dijamanta. Offshore serija uključuje i ženski model koji se može pohvaliti bijelim gumenim remenom i bijelim detaljima na hrono-guračima, kruni i bezelu, koji su ukrašeni sa 32 dijamanta. Na Instagram stranici “Sat na zapešću” stoji da je cijena ovog sata 47.000 eura i da je Novak ambasador brenda kompanije. Ne čudi što nose svoje satove u svakoj prilici.

Oglasi - Advertisement