Sinoć je u Štark Areni održan inicijalni koncert serije od tri nastupa Aleksandre Prijović.On je najavljen prije devet mjeseci i tada ni ona sama nije  mogla da pretpostavi da će obožavatelji pokazati ovako veliki interes. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, čini se da su pripreme za nastup jedne od najtraženijih pjevačica u industriji odrađene besprijekorno. Na početku svoje turneje “Od istoka do zapada”, Aleksandra je otvorila koncert istoimenom pjesmom. Pjevačica se vidno dirnuta obraćala publici, a tijekom emotivnog govora potekle su suze.

Tijekom mog prvog posjeta Beogradu, moj prvi pogled na Arenu potaknuo me da ikažem svojoj majci: “Zamisli da jednog dana ovdje mogu održati koncert.” U to vrijeme to se činilo kao nepremostiv cilj. Međutim, uz nepokolebljivu ljubav i ohrabrenje mojih pristaša, učinio sam nemoguće mogućim. Mama, znam da si sada sigurno emotivna. U posljednje sam vrijeme bila otvorenija sa svojim osjećajima i čak sam zaplakala na nastupima. Večeras neće biti iznimka i nadam se da ćemo moći zajedno plakati. Neka ovo veče bude za pamćenje i svi zajedno podijelimo radost, poručila je Aleksandra Prijović.

Aleksandra je blistala živopisnoj žutoj haljini, opremljena nizovima pomno pripremljenih toaleta za ovu posebnu priliku.  Video koji je osvanuo na društvenim mrežama prikazuje pozornicu koja je u obliku slova A. Taj oblik predstavlja početno slovo imena izvođačice Aleksandre  Prijović, kao i ime njenog sina Aleksandra. Kako je sama Prijovićka ranije najavila, društvo će joj na pozornici u nekom trenutku showa praviti i sin. Koncert je svojim prisustvom uveličalo nekoliko uglednih ličnosti među kojima su među prvima pristigle Ceca Ražnatović, kao i Borka, majka Aleksandre Prijović. Bili su tu i Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Dijana Đoković, Marija Šerifović, Suzana Jovanović, Đani, reper Nući i mnogi drugi. Borka se nežno obratila svojoj ćerki Aleksandri: „Ti si, draga moja, tu gde ti je mesto – među zvezdama!

Podsjećamo da je Aleksandra dogovorila nastup u beogradskoj Areni tri uzastopne večeri, čime je postavila novi rekord kao prva srpska pjevačica koja je to učinila u ovoj dvorani. Istovremeno, predviđa se da će Prija ući u povijest tako što će postati prva učesnica “Zvezda Granda” i svojim nastupom počastiti najveću dvoranu na Balkanu. Prema medijskim nagađanjima, nakon tri koncerta pretpostavlja  se da je zgrnula bogatstvo od vrtoglavih milijun eura. Iako će održati koncerte u Srbiji, ove godine neće biti najplaćeniji izvođač jer će Dino Merlin održati četiri koncerta. Trenutni rekord po održavanju koncerata i zaradi u “Štark Areni” i dalje drži Zdravko Čolić, koji je u 2019. godini održao šest nastupa u najvećoj dvorani u Srbiji i zaradio ukupno 1.800.000 eura.

Oglasi - Advertisement