U aprilu je Ognjen Amidžić, zajedno sa dvadeset godina mlađom kolegicom Minom Naumović, otkrio da su u sentimentalnoj vezi. Ovo otkriće stiglo je nedugo nakon što je voditelj raskinuo deset godina dug brak s Danijelom Dimitrovskom. Javnost nije bila blagonaklona prema novom paru, a šuškalo se da je njihova romansa započela dok je Amidžić još bio u braku. Unatoč dolasku prinove i planovima za vjenčanje, Ognjen i Mina i dalje se suočavaju s kritikama koje ne posustaju.

 

Par se za sada suzdržao od bilo kakvih javnih izjava po ovom pitanju. Umjesto toga, svoju su pozornost usmjerili prema svojoj budućnosti i obećavajućim događajima koji su pred njima. No, čini se da je Mini dosegla svoj limit kada je riječ o neprestanim negativnim povratnim informacijama. Ona je otkrila da je izložena nasilju na društvenim mrežama i da stalno dobija uvredljive poruke.

Mina se oglasila na Instagramu i poručila da više neće tolerisati kritike, barem ne na svojim profilima na društvenim mrežama. Ognjenova partnerica je napisala: “Proteklih nekoliko mjeseci bilo je nevjerojatno teško zbog stalne salve uvreda i prijetnji kojima sam bila izložena. Sve je to zbog zlonamjerne medijske kampanje koja je bila posebno osmišljena da širi neistine o meni i prezentiram kao zlikovac. Mina je izjavila da je u petom mjesecu trudnoće shvatila da više ne želi niti joj je potrebno eksponiranje u javnosti, posebno na svom Instagram profilu. Zbog toga je izbjegavala kamere i povukla se iz javnog života, tražeći privatnost i spokoj koji su joj trenutno potrebni.

Ako vaša prisila da nadzirete moju online prisutnost i dalje postoji, učinite to nasamo i bez uznemiravanja mene. Sve negativne poruke koje mi budu poslane putem mog profila bit će odmah blokirane. Važno je napomenuti da ovakvo vaše  ponašanje neće riješiti vaše probleme ili financijske obveze.