U prvom redu tijekom jednog događanja sjedili su roditelji Jelene Đoković u društvu svog zeta najbolejg tenisera svijeta Novaka Đokovića-.Naime u  Beogradu je pred mnogobrojnom publikom predavanje održao Gabor Mate, psihoterapeut, stručnjak za dječji razvoj i cijenjeni govornik mađarsko-kanadskog podrijetla.

Među prisutnima su bili Novak i Jelena Đoković koji su sjedili u prvom redu i pozorno slušali u prepunoj dvorani MTS-a. Ovaj događaj kao i projekciju filma Gabora Matea ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji je organizovala fondacija Novak Đoković kojom upravlja njegova supruga Jelena.

Poznatom paru pridružili su se i Jelenini roditelji. Ranije se šuškalo da je teniska zvijezda u zategnutim odnosima sa svojim svekrom, no fotografije snimljene na događaju opovrgavaju zlonamjerne tračeve. Novak se na nakon završetka manifestacije  s ljubavlju oprostio od Miomira i Vere Ristić, zagrlivši ih i izljubivši ih pred publikom i brojnim fotoreporterima. Time je pokazao kako špekulacijama o njihovom navodnom neslaganju nema mjesta i kako one nisu tačne.

Iako inače izbjegavaju javno izlaganje, obitelj Ristić napravila je iznimku i nazočila događaju. Jelenini roditelji svoju kćerku podržavaju u svemu pa je tako bilo i ovaj put. Moguće je da ih je motivirala želja da pokažu podršku kćerinim neortodoksnim metodama odgoja djece. Đoković i Ristić bili su neformalno odjeveni jer su bili na predavanju. Vera se odlučila za bijelu košulju s prslukom na pruge, uz pokrivalo za glavu slično onima koje nosi odnedavno. S druge strane, njezina kći nosila je narančastu majicu bez rukava s bijelom suknjom na pruge. Muški članovi tima  su se osjećali ugodnije sportski obučeni.