Lazar Ristovski u 71. godini obznanio je vezu s gotovo četrdeset godina mlađom kolegicom Anicom Lazić. Iako je romansu skrivao nekoliko mjeseci nakon razvoda od Danice Ristovski, Lazar je odlučio stati na kraj svim glasinama i nagađanjima. S ponosom je u javnost podijelio fotografiju na kojoj je s mladom glumicom. Ovo je izazvalo veliku reakciju u javnosti i mediji danima izvještavaju o toj temi.

Javnost je ponovno ostala zatečena posljednjom glumčevom odlukom, koja je bila neočekivana. Osim toga, prisjeća se razvoda glumca i njegove bivše partnerice, koji su u braku proveli više od četiri desetljeća. Zajedno su odgojili djecu Petra i Jovana. Nadalje, mnogi su se raspredali i o glumčevom prethodnom vjenčanju, koje se održalo nekoliko godina prije rođenja njegove sadašnje partnerice. Nakon razmišljanja, smatralo se da je energija koja ih je povezivala dugi niz godina iscrpljena. Došli su do zaključka da je dostojanstveno razdvajanje najprikladnije rješenje.

Lazar i Anica sinoć su se prvi put pojavili kao par nakon objave njihove veze. Modni odabir mlađahne glumice nije izostao. Anica je za ovu prigodu odabrala kratku haljinu s ruskom kragnom i dugim puf rukavima. Haljina je imala mali cvjetni uzorak u nijansama crvene i ružičaste, sa satenskim remenom koji je naglašavao njezin struk. Danica, bivša supruga Lazara Ristovskog, također voli cvjetne uzorke.

Glumicu smo u više navrata vidjeli kako nosi razne cvjetne haljine različitih krojeva. Ove su haljine bile u rasponu od prozračnih i lepršavih ljetnih haljina, sa živopisnim cvjetnim uzorcima, do nenametljivih, pripijenih modela. U svakom je slučaju odisala elegancijom i ženstvenošću.