Mirni stan Radoša Bajića je suštinsko utočište spokoja za svakog člana njegove porodice. Bajić je multitalentovana ličnost koja je u svojoj karijeri glumca, scenariste i reditelja dostigla velike visine, a usput je stekla brojna priznanja. Nedavno je predstavljen i nejgov novi film Heroji Halijarda. Sa svojim pogledom usmjerenim ka budućnosti, spreman je da nastavi svoj izuzetan rad. Ipak, i pored profesionalnih dostignuća, Bajić svoju porodicu smatra prioritetom. Njihov idiličan porodični život često se dokumentuje na društvenim mrežama.

 

Iako ga mnogi mogu smatrati najbogatijim glumcem, obim njegovog bogatstva nije definiran njegovim materijalnim posjedima. Umjesto toga, njegovo najveće bogatstvo leži u sposobnosti da živi sa svom djecom pod istim krovom. Bajićeva rezidencija, koja se nalazi u mirnom delu Beograda, predstavlja troetažno zdanje preplavljeno radošću i veseljem. Sa njim žive supruga Milena, ćerka Jelena sa suprugom, sin Nedeljko i njegov partner, kao i Bajićevi obožavani unuci – Sofija, Lenka, Aleksandar i Filip.

Jedan od faktora koji doprinose živopisnom ambijentu mesta je prisustvo porodičnih pasa, koji se svakodnevno brčkaju po ogromnom dvorištu. Stanovnici koji žive u blizini porodice Bajić svedoče o izuzetnom Radoševom gostoprimstvu, koji je uvek pohvaljen zbog njegove ljubaznosti i ljubaznosti. Napominju da je glumac vjeran svojoj televizijskoj ličnosti – druželjubiv, pristupačan i uvijek veseo. Uprkos priznanjima koja dobija, Radoš uvek priznaje da je supruga Milena temelj njihovog doma i porodice.

Porodica je bila suočena sa značajnim izazovima zbog njene bolesti, međutim, Radoš je ostao posvećen i podržavao sve te muke, crpeći snagu iz svoje nepokolebljive vjere. Kao rezultat zajedničkog iskustva, porodica Bajić je postala jača i čvršća. Trenutno se u bioskopima prikazuje Radošev najnoviji film “Heroji Haliarda”, u kojem se pojavljuje talentovana glumačka ekipa poput Žarka Lauševića.