Milan Kalinić, srpski glumac i televizijski voditelj, rođen je 21. rujna 1972. godine u gradu Beogradu gdje trenutno živi i radi sa suprugom Sandrom i dvoje djece. Dok mu je gluma profesija, popularnost i afirmaciju stekao je prvenstveno kao televizijski voditelj, osvajajući gledatelje specifičnim smislom za humor, duhovitošću i šarmom u raznim televizijskim emisijama u produkciji emošn, Prve i Pink televizije. Osim režije, ostvario je značajne uloge u filmovima, serijama i kazališnim predstavama. Jedan od njegovih najzapaženijih nastupa bio je u seriji “Pjevaj brate” gdje je tumačio lik Gorana Fajte Ćirkovića.

 

Sandra i Milan Kalinić, par koji je poznat po svojoj kompatibilnosti u javnosti, nedavno je bio  predmet kontroverzi. Pukla je vijest da je voditeljeva supruga bila nevjerna sa vlasnikom jednog kluba koji se nalazi u glavnom gradu. Ovo otkriće izazvalo je komešanje u njihovoj zajednici. Mnogi mediji su prenijeli ovu informaciju i svi su pričali o aferi. Nakon što su proživjeli bračnu krizu, Sandra i Milan Kalinić dokazali su svojim skepticima da su u krivu izašavši iz nje ojačane veze. Voditelj je samouvjereno rekao da ne sumnja u vjernost svoje supruge.

“Bilo bi glupo od mene baviti se takvim mislima i komentirati ih. Glasine i tračevi koji okružuju naš brak su neutemeljeni i proizvod su ljubomore. Izjave na koje sam naišao su besmislene i neutemeljene”, rekao je za pritisnite tijekom incidenta. Tijekom nedavnog intervjua Milan Kalinić otkrio je kako je njegov brak tijekom godina prošao kroz niz kušnji i nedaća.

Međutim, odlučno je zanijekao ideju da je njihova veza ikada bila ugrožena optužbama za prijevaru koje su kružile u medijima. Milan je objasnio da je njihova ljubav bila na kušnji izazovnih životnih situacija, ali da nema veze s temom o kojoj se radi. Odbacio je ideju kao besmislenu kada je govorio o Sandrinoj prijevari.