Objava razvoda glumačkog dvojca Momčila Otaševića i Jelene Perčin izazvala je veliku buru, a mnogi su ostali šokirani i iznenađeni. Nakon toga javnost se fiksirala na identitet Otaševićeve nove partnerice, a rasprave o tome dominiraju višemjesečnim razgovorima u regiji.Unatoč prividnom zastoju u vezi između Momčila i Jelene zbog posla i glumčevog čestog izbivanja, počele su kružiti glasine o mogućoj trećoj strani koja je odgovorna za njihov razlaz. Prvotno se pisalo da je nova ljubav Momčila Otaševića njegova kolegica iz serije “Kumovi” Ana Uršula Najev, no ona je te tvrdnje oštro demantirala.

 

Glumac je  dao novu temu za raspravu o identitetu svoje potencijalne nove djevojke, ponovno potaknuvši spekulacije o ljubavnom životu nabildanog Crnogorca. Momčilo je putem svog “Instagram” naloga proslavio rođendan glumačke kolegice Mirne Medaković. Podijelio je ljupku sliku sa seta “Kud puklo da puko”, TV serije u kojoj su oboje glumili par u romantičnoj vezi. Uz simpatičnu snimku oslovio ju je od milja s “moja”.

Ova ljubazna gesta izazvala je spekulacije da bi njegova bivša supruga mogla biti pogođena takvim javnim iskazivanjem ljubavi. Međutim, Jelena Perčin je nakon razvoda donijela svjesnu odluku da će svoju ulogu majke staviti na prvo mjesto i težiti samousavršavanju. Umjesto da se prepusti tuzi, odlučila je prigrliti život i pronaći radost u njegovim brojnim zadovoljstvima. Glumičin izvanredan stav je ono što je izdvaja na ulasku u peto desetljeće, a njezine fotografije s plaže izazvale su značajnu pozornost.Unatoč nagađanjima da će Jelena Perčin nakon razvoda od mlađeg kolege Momčila Otaševića ljeto provesti zatvorena u svom domu, ona se ipak odlučila okružiti obitelji i prijateljima te uživa u ljetu kakvo nije ni sanjala.

Tijekom ljeta vrijeme provodi na hrvatskom otoku Lopudu s najdražima, a po fotografijama koje je objavila na svom “Instagram” profilu vidljivo je koliko uživa tamo. Slike prikazuju njezino veselje, a njezina je radost opipljiva. Jelena cijeni trenutke koje provodi u zagrljaju s djecom, a posebno sa sinom Jakšom koji je, čini se, sjajna zvijezda njihovog ljetovanja. Jasno je da ne tuguje previše i da se posvetila svojoj djeci.