Na našim prostorima postoji jedan slavni par kome svi zavide na braku. Novak Đoković, kojeg mnogi smatraju najvećim tenisačem svih vremena, u ljubavnoj je vezi sa suprugom Jelenom već gotovo dvadeset godina. Njihova ljubavna priča seže još u srednjoškolske dane, a Jelena je uz njegovu obitelj bila stalni oslonac na njegovom putu do uspjeha.

Blic Novak je objavio kako je jednom prilikom izrazio duboka osjećanja prema Jeleni, koju smatra svojom srodnom dušom. Izražava joj zahvalnost što je vitalni dio njegova života, jer ga je njezina ljubav učinila svjesnijim onoga za što se doista vrijedi boriti. Novak je također prepoznaje kao odanu majku i sjajan sustav podrške za one koji su joj bliski. Zaključuje priznanjem da je voli svim svojim bićem.

Njihova ljubavna priča započela je u Sportskoj gimnaziji tijekom srednje škole gdje su im se putevi i susreli. Jelena je imala veliku strast prema atletici i upravo su kroz zajednički interes za sport započeli razgovor i otkrili da imaju mnogo zajedničkih interesa. Putevi su im se ponovno ukrstili kada su se našli u istom društvu i njihova povezanost se produbila. Oni koji su svjedočili njihovom prvom susretu opisali su ga kao ljubav na prvi pogled.

Nakon početka njihove veze, muškarac je doživio niz postignuća koja su izazvala interes srpske javnosti i svijeta u cjelini, te ga učinila intrigantnom figurom. To je također dovelo do fascinacije svakim pokretom njegove djevojke. Stara novinska naslovnica iz tog razdoblja prikazuje Jelenin izgled kada je tek počela hodati s teniskom zvijezdom. Vidljivo je da je izgledala drugačije nego danas, s tamnijom kosom, izraženim obrvama i drugačijim stilom, piše Hello. Publikacija također napominje da stara fotografija Jelene Đoković ističe njenu zadivljujuću ljepotu i potvrđuje da ona nije od onih koji se odbacuju uspomena iz prošlosti.

Oglasi - Advertisement