Slavni ljudi imaju tendenciju da grade i kupuju samo najraskošnije i najveće kako bi se pohvalili pred svijetom da su kraljevi i kraljice spram prosječne osobe. Tako se dešava i sa slavnim osobama na Balkanu kako današnja priča jasno potvrđuje. Prije nekoliko godina razne medije obišla je vijest da su Nikolina Pišek i Vidoje Ristović krenuli u misiju izgradnje jedne od najljepših i najraskošnijih kuća u gradu Zagrebu. Nažalost, njihovi planovi su prekinuti zbog prerane i tragične smrti supružnika voditelja projekta, zbog čega je cijela operacija zaustavljena. Nakon Vidine smrti, kuća Nikoline Pišek stavljena je na prodaju za vrtoglavih 1,700.000 eura.

Unatoč popisu, oglas je na kraju uklonjen bez ikakvih podataka o prodaji vile. Luksuzno imanje koje se prostire na 420 četvornih metara, a izgrađeno je 2012. godine, nalazi se u pitoresknom zagrebačkom naselju Šestine. Nažalost, trenutno stanje vile daleko je od idealnog. Dok se čini da je vanjski dio dovršen, rezidencija je nenastanjena i ostavljena u potpunosti bez nadzora.

Imanju nedostaje ograda i preplavljeno je raslinjem, uključujući travu koja nije podrezana. Okućnica je neuređena, nema tko održavati. Sa stražnje strane vile nalazi se bazen koji ostaje napunjen vodom, unatoč nedostatku stanovnika. Unutar tehnološki napredne kuće, interijer tek treba biti dovršen.

Vila se sastoji od ukupno pet prostorija: prostrani dnevni boravak, kuhinja s direktnim izlazom na bazen, tri spavaće sobe i prostor za osoblje. Trenutno je Nikolina Pišek u sudskom sporu sa svekrom Mišom oko suprugove imovine, što otvara mogućnost da je njihova suspenzija iz poslova i prodaje nastala upravo zbog ovog spora.