Ako postoji ijedna osoba na Balkanu koja svakim svojim potezom može izazvati lavinu komentara i žute štampe, to je bez ikakve sumnje Jelena Karleuša, slavna turbofolk pjevačica. Jelena se zadnje dvije decenije stalno provlači po medijima kako zbog hit pjesama tako zbog raznih drama u koje sama upada, a očito je svjesna da joj to pomaže kod privlačenja pažnje pa to nastavlja da radi. Međutim, zadnju deceniju nije izbacivala gotovo ništa novo po pitanju muzike.

Nakon jedanaest godina iščekivanja, pop senzacija Jelena Karleuša jučer je konačno predstavila svoj najnoviji album “Alpha”. Povodom proslave, u dvorištu njene raskošne vile na Dedinju priređena je vesela zabava. Jelenini najbliži prijatelji, članovi obitelji i kolege pridružili su se veselju koje je bilo u znaku “Alfe”. Stol su krasile krafne i zeleni sokovi, oboje u jarkim nijansama i ukrašeni logom albuma.

Proslava je bila dvostruko posebna jer se prisjetila i rođendana Jeleninog najboljeg prijatelja i menadžera Zorana Birtaševića. Dok su sve pjesme na albumu izazvale pozornost, jedna se pjesma istaknula među ostalima: “Rehabilitacija”. Mnogi spekulišu da je pjesma oda Jeleninom suprugu Dušku Tošiću, ali ostaje za interpretaciju.

Stihovi pjesme “Rehabilitacija” pozivaju nas da budemo jaki kao nacija pred nedaćama i da odbijemo pokleknuti pred onima koji bi nam nanijeli zlo. Napominjemo da se dugo špekulisani razvod Karleuše i Tošića treba desiti i da je najavljen prije mnogo mjeseci, tako da nije ni čudo da svi prate šta se dešava između bivšeg para i sve se može protumačiti na stotinu načina, kako to fanovi slavnih ljudi vole inače da rade.

Oglasi - Advertisement